Mergi direct la conținut »
Cum arătau soldații străzilor în anii '80! Imagini brutale din interiorul celor mai periculoase bande din Los Angeles: armele, drogurile și bătăile erau la ordinea zilei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cum arătau soldații străzilor în anii '80! Imagini brutale din interiorul celor mai periculoase bande din Los Angeles: armele, drogurile și bătăile erau la ordinea zilei

Cum arătau soldații străzilor în anii ’80! Imagini brutale din interiorul celor mai periculoase bande din Los Angeles: armele, drogurile și bătăile erau la ordinea zilei

O colecție de imagini rar văzute cu bandele criminale de pe străzile din Los Angeles din anii 80 arată duritatea vieții și violența cu care se confruntau aceștia în fiecare zi.

De Ana Hațeg,

Fotografiile publicate recent oferă o perspectivă rară asupra vieții cotidiene a unor bande mexicano-americane care au dominat criminalitatea stradală din metropola americană.

Fotograful Merrick Morton a surprins imagini cu membrii unor bande de stradă notorii, precum Venice 13 (V13), El Hoyo MaraVilla, Elm Street Watts și 18th Street.

În fotografii, gangsterii sunt văzuți pozând mândrii cu pistoale și arme, sau injectându-și droguri în brațe.

Una dintre bandele fotografiate, 18 Street este și astăzi una dintre cele mai violente bande criminale din Los Angeles, cu peste 50.000 de membri din SUA.

Totuși, fotografiile nu surprind doar duritatea vieții lor, ci și momente în care aceștia sunt alături de membrii familiei lor și le arată o față mai umană a acestora.

Foto: Northfoto

Close
Închide
  Close