Imagini șocante cu fetița ucisă de unchiul român în Statele Unite. „Mama şi tata şi fraţii mai mici” / VIDEO

Imagini șocante cu fetița ucisă de unchiul român în Statele Unite

Josephina Mia, o fetiță de nici patru ani, a murit la spital la o zi, după ce fratele mamei ei a ucis-o în dormitor. În stare de șoc, familia a publicat o înregistrare în care copila apare alături de cei opt frați ai ei și de tată, în timp ce cânta într-o biserică din Statele Unite.

Melodia pe care o cântă copiii este despre familie și cât este aceasta de importantă:”Mama şi tata şi fraţii mai mici.”

<iframe width=”740″ height=”400″ src=”https://www.youtube.com/embed/rNBRUeDu8TY” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Beni, tatăl fetiței, a publicat pe Facebook o imagine emoționantă. El ține cu ambele mâini mâna fiicei sale, pe patul de spital unde Josephina Mia a murit, notează observator.tv.

„Bunul Tată Ceresc sa vă mângâie așa cum numai El o poate face. Este tragic și de neînțeles dar cu siguranța intr-o zi o veți revedea pe micuța in Împărăția Lui Dumnezeu.”, a scris o prietenă de familie.

Josephina Mia a fost ucisă de Emanuel Fluer, unul dintre fraţii mamei ei, Simona.

Potrivit sursei citate, Emanuel Flutur, un român în vârstă de 33 de ani, locuia împreună cu familia Bulubenchi, din Suceava, care locuia de mai mulți ani în Clinton, Kentucky. Sâmbătă seara, bărbatul a atacat-o cu un cuţit pe nepoţica lui de trei ani, Josephina, în camera ei.

Beni, tatăl fetei, a auzit totul pe dispozitivul de supraveghere audio instalat în camera micuţei. Părintele a alertat într-un suflet în cameră și și-a văzut cumnatul cum îi tăia gâtul fetiței cu un cuțit, în prezența celor patru frați ai copilei.

În momentul în care l-a văzut, Emanuel și-a atât cumnatul cu cuțitul și apoi a fugit.

Tatăl Josephinei a sunat la ambulanță, iar fetița a fost transportată de urgență la spital. Copila a fost operată de urgență, însă a murit la mai puțin de 24 de ore.

Emanuel Flutur a fost arestat şi va fi judecat pentru crimă și i s-a stabilit o cauţiune de 500.000 de dolari.


Citește și Schimbările Codului Rutier italian pe înțelesul tuturor. Ce trebuie să știe românii din Italia cu mașini înmatriculate în țară, pentru a nu risca amenzi usturătoare


Mai multe articole