Cod galben de vânt puternic în mai multe județe, până la ora 16.00! Pe A2, vântul a smuls câteva panouri de pe un parapet! (VIDEO)

ANM: Şase judeţe, sub Cod galben de viscol până la ora 20:00

Vremea s-a răcit semnificativ în București, unde vineri după-amiază, începând cu ora 17:00, a început să ningă viscolit. Meteorologii au anunțat că vremea se va răci și spun că aceste condiții meteorologice vor ține până sâmbătă. În mai mult de jumătate din țară, la ora 16:00 a intrat în vigoare o atenționare cod galben de vânt puternic.

UPDATE: Mai mulți copaci au fost doborâți în Capitală de rafalele de vânt puternic. Potrivit unui bilanț, zece mașini au fost avariate.

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis că, începând de vineri Capitala se află sub atenţionare de cod galben de vânt puternic, răcire accentuată a vremii şi sunt așteptate precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.

Temperatura maximă va fi de 4 – 5 grade Celsius, iar cea minimă de minus 7 – minus 6 grade, posibil mai scăzută în zona preorăşenească.

Vântul puternic creează probleme și pe Autostrada Soarelui, între Drajna-Fetești, unde mai multe panouri de pe un parapet au fost smulse de vântul puternic. Poliția Rutieră recomandă șoferilor să conducă prudent și să adapteze viteza de mers la condițiile meteorologice.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FInfoTraficRomania%2Fvideos%2F2005227833113014%2F&show_text=0&width=261″ width=”261″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

ANM a transmis o și atenționare meteorologică cod galben de vânt puternic pentru Moldova, Dobrogea, Muntenia și Oltenia. Aceasta a intrat în vigoare la ora 14.00 și este valabilă până sâmbătă la ora 16.00. Totuși, vremea se va menține rece până luni, 25 februarie.

Potrivit meteorologilor, în acest interval ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare.


Citește și: INTERVIU / Vlad Voiculescu: „A murit rușinea! Administrațiile sunt pline de proști și de hoți!” – VIDEO


Mai multe articole