Vântul puternic din București a doborât 34 de copaci și 7 stâlpi! Zeci de mașini au fost avariate

Schimbarea bruscă a vremii în București a adus cu ea și fenomene periculoase care au generat intervenții ale pompierilor în București și Ilfov. Rafalele de vânt puternic, care au început vineri după-amiază, au doborât mai mulți copaci și panouri publicitare, care au avariat autoturismele staționate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

UPDATE: Cel puțin 27 de mașini au fost avariate, în București, din cauza vântului puternic. Totodată, șapte stâlpi, 34 de copaci și 13 panouri au căzut în noaptea dinspre vineri spre sâmbătă, în mai multe zone din București și Ilfov, anunță ISU București-Ilfov.

Potrivit ISU București Ilfov, în perioada de manifestare a vântului puternic care a viscolit zăpada în București și zonele limitrofe, mai exact în intervalul orar 16:00-20:30, au fost gestionate 50 de intervenții ca urmare a fenomenelor meteo din Bucuresti și Ilfov.

Pompierii au ajuns în 44 de locații în București și șase în Ilfov. Bilanțul a fost de 10 mașini avariate, 12 copaci căzuți, 19 table desprinse, opt cabluri rupte, patru stâlpi căzuți și șapte panouri publicitare desprinse.

Spre exemplu, pe Bulevardul Ion Mihalache, un pom a căzut pe carosabil și pe șinele de tramvai, iar aceeași situație s-a înregistrat și pe Bulevardul Mărăști. Peste patru mașini a căzut un pom de pe Aleea Obcina Mica, iar pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, au fost degajate tablele smulse de pe acoperișuri.

Sursa: ISU București Ilfov


Citește și: CAMERA ASCUNSĂ | Dezastrul ecologic din nordul Bucureştiului: În 2018, s-au deversat ape uzate cât volumul Lacului Herăstrău!


Mai multe articole