MENIU CAUTĂ
17 Ian. 2012 09:34

INTERZIS MINORILOR | A înnebunit lumea! Tot mai multe cupluri fac sex în public. Vezi cele mai HOT filmuleţe

Distribuie

Am strâns cele mai şocante filmuleţe cu oameni care au fost surprinşi făcând sex în public, fie că este vorba despre tren, maşină, un colţ al unei străzi sau apele sărate ale mării.
Să începem uşurel… Mai multe cupluri mimează că fac sex, pe stradă, pe ritmuri hip-hop.

Sex la volan. Un şofer din SUA a fost filmat în timp ce făcea amor cu iubita lui, în timp ce se afla la volan şi, eivdent, ar fi trebuit să fie atent la condus.

Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro Sex în tren. Un cuplu înfierbântat face amor în tren, în văzul celorlalţi călători care nu ştiu cum să reacţioneze.

Sex în toaletă. Nişte tineri amorezaţi încing o partidă de amor chiar într-o toaletă. Ce-i drept, nu era nimeni care să îi vadă… excepţie făcând camerele de supraveghere. Partida însă nu are un final fericit, deoarece la un moment dat, fata începe să îl bată pe iubitul ei.

Sex în cimitir. Un bărbat însurat a agăţat o prostituată şi a mers într-un loc mai retras să facă sex. Unde s-a întâmplat asta? Într-un cimitir!

Sex pe bloc. Nişte studenţi au fost surprinşi în ipostaze ruşinoase, în timp ce făceau sex pe un acoperiş. Imaginile au făcut furori pe internet.

Sex pe stradă. Doi olandezi au fost surprinşi in timp ce aveau parte de o patidă de sex în plină stradă. Probabil bântuit de hormoni, fără să mai aibă răbdare să ajungă sub un acoperiş, băiatul nu a stat mult pe gânduri, şi-a înghesuit partenera într-un intrând al unei clădiri şi a trecut la treabă: „şi dă-i, şi luptă până la victoria finală” Nu a contat faptul că era miezul zilei, că avea spectatori sau că poziţia nu era dintre cele mai comode.

Citește mai multe despre Investigații şi Reportaje pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii