MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 14:28

Inundații în Teleorman și Argeș. Zeci de gospodării și un drum județean, invadate de apă / FOTO&VIDEO

Distribuie

Inundații în Orbeasca, Teleorman. Sute de oameni sunt în pericol de a-și pierde toată agoniseala, după ce casele lor au fost inundate de ape. Șuvoaiele au acoperit și o parte dintr-un drum județean, iar în anumite apa are aproape jumătate de metru. Dezastru este și în mai multe localități din Argeș, unde pompierii intervin pentru a veni în sprijinul oamenilor năpăstuiți.

Peste 20 de pompieri din Teleorman intervin, marți, pentru a ajuta localnicii din Orbeasca, surprinși de apele revărsate. Situația cea mai gravă este în satele Orbeasca de Jos și Lăceni.

Potrivit ISU Teleorman, drumul județean DJ 504, în apropierea localității Lăceni, este inundat. Apa are, pe alocuri, aproape 30 de centimetri, iar circulația se desfășoară cu dificultate în zonă.

Zeci de locuințe, afectate de inundații în județul Argeș

Localitățile Bradu, Călinești și Stâlpeni sunt afectate de inundații. Pompierii din cadrul ISU Argeș intervin în aceste comune, unde gospodăriile au fost inundate în urma ploilor torențiale.

Teleorman și Argeș se numără între județele aflate sub codul galben de inundații emis de hidrologi pentru mai multe zone din țară.

Sursa FOTO / VIDEO – ISU Teleorman, ISU Arges


Citește și REPORTAJ/Meci caritabil de hochei pentru un tată fără picior care-şi creşte singur copiii, după ce mama micuților a murit


 

Loading...
Comentarii