Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit după 12 ani de mariaj! Cei doi nu mai locuiesc împreună de patru luni

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit după 12 ani de mariaj! Cei doi nu mai locuiesc împreună de patru luni

Povestea unui cuplu celebru, care părea de nedestrămat, a ajuns la final. Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit, el părăsind domiciliul conjugal, iar ea rămânând în casa familiei cu fata.

De Andreea Romaniuc Archip,

Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”.

Textul postat pe blog de Ioana Ginghină lasă să se înțeleagă că i s-a întâmplat ceva rău.

Să se fi despărțit de Alexandru Papadopol?

Contactată de Libertatea, actrița s-a rezumat la a declara: „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu”.

 

În schimb, vecinii și un apropiat al cuplului au pus degetul pe rană: cei doi actori nu mai sunt împreună. Norii negri s-ar fi abătut asupra unuia dintre cele mai stabile cupluri din showbiz în urmă cu vreun an, când simple discuții s-au transformat în certuri.

„La casa lor a ajuns poliția, au avut un scandal chiar de față cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai văzut pe Papadopol în zonă, a plecat de acasă”, ne-a povestit un vecin.

Un apropiat de-ai cuplului a declarat pentru Libertatea că, deși locuiesc separat, cei doi actori nu au depus actele de divorț.

S-au cunoscut pe platoul de filmare al unei telenovele

Alexandru Papadopol locuiește separat de câteva luni

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au cunoscut în 2004, când au fost distribuiți în prima telenovelă a postului Acasă TV, „Numai iubirea”. S-au căsătorit în 2007, iar iubirea lor a fost completată cu o fetiță reușită, Ruxandra Ioana, acum în vârstă de 11 ani.

 

Close
Închide
  Close