Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Israela Vodovoz, dusă în Israel cu avionul, într-un sicriu sigilat, din zinc. Transportul este programat în cursul zilei de astăzi, cu plecare de pe Aeroportul Herni Coandă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV / Israela Vodovoz, dusă în Israel cu avionul, într-un sicriu sigilat, din zinc. Transportul este programat în cursul zilei de astăzi, cu plecare de pe Aeroportul Herni Coandă

EXCLUSIV / Israela Vodovoz, dusă în Israel cu avionul, într-un sicriu sigilat, din zinc. Transportul este programat în cursul zilei de astăzi, cu plecare de pe Aeroportul Herni Coandă

Trupul neînsuflețit al Israelei Vodovoz va ajunge în cursul zile de astăzi în Israel, țară în care fosta balerină va înmormântată. Transportul se va face cu o aeronavă, iar cadavrul va fi depus, conform procedurilor internaționale, într-un sicriru sigilat din zinc, cu vizetă. De formalitățile tranferului s-au ocupat MAE, Ambasada Israelului la București și o firmă specializată de pompe funebre.

De Cristian Burcioiu,

În cursul zilei de astăzi, după ce toate formalitățile obligatorii vor fi încheiate, trupul Israelei Vodovoz va fi preluat de la IML ”Mina Minovici” de o firmă de pompe funebre acreditată să facă asemenea transporturi peste hotare, și dus pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. De acolo, sub supravegherea reprezentanților MAE și ai Ambasadei Israelului la București, sicriului din zinc, sigilat, va fi urcat într-o aeronavă care va zbura către Israel, țară al cărei cetățean este fosta balerină.

Fiul și fiica Israelei vor prelua sicriul cu trupul mamei lor

În Țara Sfântă, cadavrul va fi preluat de copiii acestea – fata și băiatul Israelei -, dar și de câteva rude mai apropiate.

”Detaliile legate de ziua înmormântării nu au fost încă stabilite. Familia și copii vor pune la punct acest aspect”, ne-au declarat apropiați ai Israelei Vodovoz care a murit din cauza unei hemoragii digestive.

”Masa partajabilă s-a dezbătut deja”

Legat de un posibil proces ce ar fi putut să aibă ca obiect averea Israelei Vodovoz, Rodica Bucur, avocata fostei balerine, ne-a declarat:

”Nu cunosc care este averea clientei mele însă vă spun cu certitudine că nu va fi nici un proces legat de acest capitol. Masa partajabilă s-a dezbătut deja”.

Despre fostul soț al Israelei, Liviu Arteni, apropiații fostei balerine care a fost descoperită moartă în locuința ei din Capitală spun că s-ar afla, undeva, în Italia.

Close
Închide
  Close