Mergi direct la conținut »
UPDATE: Scuterul folosit de autorii jafului din Baia Mare a fost găsit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE: Scuterul folosit de autorii jafului din Baia Mare a fost găsit

UPDATE: Scuterul folosit de autorii jafului din Baia Mare a fost găsit

Jaf armat la o bancă din Baia Mare, în doar patru minute. Doi bărbați mascați și înarmați au pătruns într-o bancă din Baia Mare de unde au furat  100.000 de lei (un miliard de lei vechi). Zona a fost împânzită de polițiști care îi caută pe făptași.

UPDATE 18:26:  Polițiștii au găsit scuterul folosit de cei doi bărbați care ar fi comis jaful de la o bancă din Baia Mare. Vehiculul a fost abandonat pe o stradă din oraș, fără numerele de înmatriculare.


 

UPDATE 16:58: Cei doi indivizi care au comis jaful armat de la o bancă din Baia Mare au fost surprinși de camerele de supraveghere din zonă. Suspecții care purtau căști de motociclist au pătruns în sediul băncii, unde i-au amenințat pe angajați cu un pistol și cu o sabie. Mai apoi au reușit să fugă cu 100.000 de lei, banii sustrași din două casierii.

Jaf armat la o bancă din Baia Mare

Imagine cu autorii jafului armat de la o bancă din Baia Mare

 


Cei doi indivizi au dat buzna într-o sucursală a Băncii Transilvania din Baia Mare. I-au amenințat pe angajați și au fugit cu un miliarde de lei vechi. Jaful a durat numai patru minute, scrie vasiledale.ro.

La ieșirile din Baia Mare au fost instituite filtre pentru prinderea făptașilor. Polițiștii fac verificări și pe DN1C, la ieșirile spre Satu Mare și Dej, pe DN18B ieșirea spre Târgu Lăpuș, dar și pe DN18 la ieșirea spre Baia Sprie.

În mai 2017, un tânăr a jefuit o bancă din București în doar 50 de secunde. Răzvan Constantin a fost prins după șase zile și a cheltuit pe parte din cei 69.000 de lei pe care i-a furat pe locurile de noroc.

sursă foto: vasiledale.ro


Citește și Părinții nu trebuie să le dea copiilor alimente cumpărate de pe stradă, shaorma, fast-food. “Sunt enorme riscurile dacă îi hrănesc ca pe adulți”


 

Close
Închide
  Close