MENIU CAUTĂ
06 Mai. 2016 08:45

Judecătorul din Timişoara care şantaja minore pentru sex, condamnat la închisoare

Distribuie

Fostul judecător Nicolae Aurelian Tomuş, trimis în judecată în dosarul "minore pentru VIP-uri", a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru o perioadă de trei ani.

Procurorii DIICOT au trimis în judecată în toamna anului trecut mai multe VIP-uri din Timişoara acuzate că fac parte dintr-o reţea specializată în racolarea şi recrutarea tinerelor eleve, minore cu precădere, pe care le plasau clienţilor potenţi financiar, Printre inculpaţii trimişi în judecată în acest dosar a fost şi un magistrat de la Judecătoria Timişoara, Nicolae Aurelian Tomuş.

„Rolul acestuia (n.r. al lui Tomuş) în rândul membrilor grupării infracţionale avea o pondere foarte importantă prin funcţia de judecător pe care o ocupa în cadrul Judecătoriei Timişoara. Această ocupaţie reprezenta un atuu foarte important deoarece îi ajuta mult pe fiecare dintre membrii grupării care se confruntau cu probleme ce implica încălcarea legalităţii”, au arătat procurorii în rechizitoriul de trimitere în judecată, potrivit adevarul.ro.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii