Una dintre cele mai respectate vedete de la Hollywood, Judi Dench
a apărat realizările profesionale ale lui Spacey și Harvey.

După ce au fost acuzați de agresiuni sexuale în anul 2017, Kevin Spacey şi Harvey Weinstein au fost dați la o parte de industria cinematografică.

„Avem de gând să negăm cei zece ani la Old Vic, tot ce (Spacey) a făcut (ca director artistic) – şi cât de minunat a fost în toate aceste filme? Nu o să vedem toate filmele pe care Harvey le-a produs? Nu poţi nega cuiva un talent”, a declarat Dame Judi.

„Aţi putea la fel să nu vă uitaţi niciodată la o pictură de Caravaggio (pentru că a fost un criminal)”, a mai spus actrița care deține titlul onorific de Dame al Imperiului Britanic.

Dench nu a apărat nicio clipă comportamentele celor doi, ba chiar le-a condamnat în public, deși ea a fost prietenă cu Spacey, care i-a oferit sprijin după moartea soţului său, Michael Williams, în 2001, şi îl creditează pe Weinstein pentru debutul ei la Hollywood, notează Agerpres.

În timp ce Spacey a fost vizat de mai multe acuzaţii de agresiune sexuală şi îşi aşteaptă procesul în SUA, Harvey Weinstein a fost dat afară din Academia americană de Film după ce zeci de femei l-au acuzat de abuz sexual.

În prezent, fostul producător așteaptă începerea unui proces care se va desfășura la New York.

Foto: EPA


DATE OFICIALE | Peste 47% din maşinile Poliţiei Române şi-au depăşit norma de casare de două ori! Poliţiştii încă pleacă în misiuni cu Dacii 1310, Solenza şi autospeciale ARO fabricate în anii 90!


Urmărește-ne pe Google News