Mergi direct la conținut »
FOTO | Kate Middleton și Meghan Markle, la prima apariție în public fără soții lor. Ducesele au arătat impecabil la Wimbledon Galerie foto
10imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Kate Middleton și Meghan Markle, la prima apariție în public fără soții lor. Ducesele au arătat impecabil la Wimbledon

FOTO | Kate Middleton și Meghan Markle, la prima apariție în public fără soții lor. Ducesele au arătat impecabil la Wimbledon

Kate Middleton și Meghan Markle au apărut, sâmbătă, pentru prima oară în public fără să fie însoțite de soții lor, Prințul William și Prințul Harry. Fosta actrița a ținut să o vadă pe Serena Williams în finala turneului de la Wimbledon.

Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au ajuns, sâmbătă, la Wimbledon, pentru a urmări finala feminină care se dispută între Angelique Kerber și Serena Williams, potrivit Daily Mail.

Deși Meghan şi Kate au mai participat împreună la diferite evenimente împreună, acesta este prima dată când cele două au avut o ieşire în public singure, adică fără soţii lor, prințul William și Prințul Harry.

Cele două au ajuns înainte de finala feminină de tenis, urmărind împreună, din tribune, partea a doua a semifinalei masculine de la Wimbledon 2018, dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal.

Pentru acest eveniment, Kate Middleton care este patroana clubului All England Lawn Tennis şi Croquet a purtat o rochiță albă cu buline marca Jenny Packham.  Ducesa de Sussex a ales să poate o pereche de pantaloni evazați albi și o cămasă albă cu dungi albastre.

Meghan Markle își susține, în finala de la Wimbledon, una dintre cele mai bune prietene ale ei, pe Serena Williams. Jucătoarea de tenis a fost prezentă la nunta fostei actrițe cu prințul Harry și este cunoscut faptul că Serena și Markle au o relație apropiată.


REPORTAJ: Irina Coșescu, prima nevăzătoare care a urcat pe un gheţar din Oceanul Arctic: „Viaţa mi-a arătat că sunt în stare de orice. Cerul este limita!“


 

Close
Închide
  Close