Mergi direct la conținut »
Klaus Iohannis avertizează că nu o va primi pe Viorica Dăncilă la dezbaterea de marți
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Klaus Iohannis avertizează că nu o va primi pe Viorica Dăncilă la dezbaterea de marți

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Viorica Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea organizată marţi, la Biblioteca Centrală Universitară, în cazul în care candidata PSD își va face apariția.

De Adrian Ilie,

„Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper, despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie”, a declarat Klaus Iohannis, citat de Agerpres.

Viorica Dăcilă nu a exclus posibilitatea să apară la dezbaterea organizată de Iohannis, fără să fie invitată.

„Nu ştiu încă dacă merg. Pentru mine e important un singur lucru, faptul că trebuie să dăm dovadă de respect şi responsabilitate, că în orice ţară între candidaţii care intră în turul doi, o dezbatere e necesară. Domnul Iohannis de fiecare dată m-a jignit, că nu sunt pregătită, cu nu ştiu să gestionez. De ce nu vrea acea dezbatere, pentru a arăta cât de pregătiţi suntem?”, a declarat Dăncilă, duminică, într-o emisiune la Antena 3.

Școala Națională de Studii Politice și Administrative organizează marți, în Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, dezbaterea anunțată de președintele Klaus Iohannis, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Printre jurnaliștii invitații la dezbatere se numără Moise Guran, Radu Tudor, Cristina Șincai precum și politologul Cristian Pârvulescu.

Close
Închide
  Close