De Valentina Postelnicu,

„Azi dimineaţă, la şase şi ceva, am primit un mesaj cutremurător – între Urziceni şi Slobozia a avut loc un accident rutier groaznic, cu zece morţi şi aproape zece răniţi grav. M-a întristat foarte mult. Condoleanţe! Îmi pare foarte rău. Ce să înţelegem de aici? Să înţelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum şi corupţia ucide. Această nepăsare criminală a PSD costă vieţi de români”, a declarat Iohannis, la Iaşi, potrivit Agerpres.

El a subliniat că este nevoie de infrastructură în România „ca de aer”

„Ideea cu autostrada nu este doar o ambiţie politică, nu este în niciun caz un moft. Acum, în secolul 21, secolul mobilităţii, avem nevoie de infrastructură ca de aer, fiindcă altfel pur şi simplu vom rămâne în urmă, cum în urmă, trebuie să recunoaştem, a rămas România fiindcă am avut, din nefericire, atâţia bani la conducere PSD-ul. PSD este principalul motiv al rămânerii în urmă a României. Fără PSD, România ar fi fost mult mai departe. Fără PSD, Romania ar fi fost în rând, cum se spune, cu celelalte naţiuni europene. Acest decalaj trebuie depăşit, acest decalaj trebuie depăşit cu un guvern responsabil, cu un guvern liberal”, a mai spus Iohannis, prezent la Adunarea regională a organizaţiilor PNL din Regiunea Nord-Est.

Şeful statului a dat asigurări că Autostrada Unirii „se va face”.

„Printre printre cei care au aşteptat la intrare au fost şi oameni curajoşi care luptă, ca şi mine, ca şi dumneavoastră, pentru Autostrada Unirii. (…) Această autostradă se va face. Avem nevoie de infrastructură, rutieră, digitală”, a precizat Klaus Iohannis.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Reacţia PSD: „Avem un preşedinte care a blocat, în ultimul an, orice”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis nu este adaptat la ce se întâmplă în ţară, că a blocat în ultimul an orice, iar tot ce a putut să facă în urma tragediei din Ialomiţa a fost să atace Partidul Social Democrat.

„Avem un preşedinte care a blocat în ultimul an orice, aşa că acum spune ce nu a făcut, că nu poate spune ce a făcut. Cred că e o zi de campanie în care e nervos că a făcut drumul până în Moldova. Eu nu l-am văzut de multe ori la Iaşi sau în vreun spital, dar ştiu că vinerea blochează traficul cu coloana de maşini pentru a merge acasă. Avem un preşedinte care nu e adaptat la ce se întâmplă în ţară. A mers în America şi a venit cu o şapcă. Astăzi am avut o tragedie naţională, iar tot ce a putut preşedintele României a fost să atace PSD”, a scris Steriu, sâmbătă, pe Facebook.

Citeşte şi:

Elton John a urmat cu succes un tratament pentru cancer de prostată. Vedetele de la Holywood, în lupta cu boala nemiloasă

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste
GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine