De Octavian Cojocaru,

Oamenii dăduseră năvală pentru a pleca spre casele lor, după ce asistaseră la meciul de fotbal american dintre Oakland Raiders și Detroit Lions, a notat CNN.

Un bărbat a căzut pe linii chiar când garnitura de tren intra în stație. Un angajat al BART (Bay Area Rapid Transit) a văzut scena și a avut o incredibilă prezență de spirit apucându-l pe bărbatul e pe linii și trăgându-l din fața trenului.

„Când trenul s-a apropiat, m-am ridicat de pe scaunul meu. Toată lumea își îndreptase atenția spre tren.

Am auzit agitația în stânga mea și am văzut cum angajatul de la BART l-a tras pe omul respectiv de pe șine.

Lumea a fost șocată de cât de aproape a fost. Lucrătorul de la BART s-a supărat pe cel care căzuse, fiindcă n-a fost atent, dar apoi s-au îmbrățișat”, a declarat, pentru CNN, Tony Badilla, cel care a filmat momentul în care cei doi s-au îmbrățișat.

Numele eroului este John O’Connor și lucrează la BART de 24 de ani. El a fost conductor de tren, apoi a devenit supraveghetor de transport.

Cei de la BART au mai precizat că bărbatul salvat, a cărui identitate n-a fost făcută publică, era beat, de aceea a picat pe linii.

Citeşte şi:

UPDATE | Copilul de 8 ani din Constanța, de negăsit de trei zile. Pompierii îl caută într-un bazin cu dejecții

În mintea infractorului, partea a doua. Profilerul Poliției Române care îl analizează pe Gheorghe Dincă: “Este un coşmar când cel audiat nu ştie dacă spune adevărul sau dacă minte”

Vacanță exotică pentru Simona Halep. A plecat în vacanță într-o stațiune ținută secretă, iar primele poze au și apărut pe rețelele de socializare

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani