Mergi direct la conținut »
La 21 de ani avea 38 de kilograme. Toți râdeau, dar acum ar vrea să arate așa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

La 21 de ani avea 38 de kilograme. Toți râdeau, dar acum ar vrea să arate așa

Laura Lupea, acum antrenoarea de fitness, avea acum doi ani 38 de kilograme și era ținta glumelor. Între timp, transformarea sa îi determină pe mulți să privească cu jind la corpul său.

Laura cântărea, la 21 de ani doar 38 de kilograme și, spune că oamenii își băteau joc de ea și o agresau verbal pe stradă.

„Mai mănâncă ceva”, era una dintre replicile pe care le auzea zilnic.

Astfel, după ce a ajuns la facultate la Cluj, a început să meargă și la sală. Respecta orele de antrenament cu sfințenie. În fiecare zi la ora 16:00, era prezentă în fața sălii, cu echipamentul în ghiozdan, notează monitorulcj.ro.

„Când eram mai slabă, oamenii râdeau de mine. Strigau după mine pe stradă. Așa privesc oamenii problema. Nu se gândesc ce e în spate. Și cu toate astea m-au ambiționat mai tare să merg la sală și să le demonstrez că nu au dreptate. Singura persoana care m-a încurajat a fost tatăl meu. El îmi zicea să merg la sală. Restul mă întrebau de ce merg la sală? Că sunt slabă și nu am nevoie. Dar mergeam la sală fiindcă îmi plăcea. Am mers de câteva ori, mi-a plăcut, am făcut mii de greșeli, dar am avut persoane care mi-au atras atenția și m-au corectat. Și când mă gândesc că eu am fost scutită de sport timp de opt ani fiindcă îmi era lene să îmi car echipamentul cu mine la școală…”, râde, acum, antrenoarea.

După doi ani de muncă intensă, în care și-a schimbat în totalitate stilul de viață într-unul sănătos, tânăra a renunțat la munca de birou și a început să le insufle și altora dragostea pentru sport.

Astfel, scris sursa citată, a devenit antrenor de fitness și în fiecare zi îi ajută și pe alții să calce pe urmele ei, să depună un efort, să își testeze limitele și să dea tot ce au mai bun din ei.

„Cred că e foarte important sa îți setezi un obiectiv. Să știi ce vrei. Mulți oameni vin la sală și nu știu ce vor. Unii vor să slăbească, alții să depună masă musculară, iar unii doar să aibă mai multă energie pe parcursul zilei. Cred că e foarte important să setezi un obiectiv realist. Să nu te aștepți să pui 3 kg de masă musculară într-o lună. Nu se poate. La fel e și cu slăbitul. Nu dai jos 5 kg într-o lună, fiindcă nu e sănătos. Trebuie să ne bucurăm de fiecare reușită a noastră, poate am făcut cu două repetări în plus, am făcut exerciții cu mai multe kilograme. Să ne bucurăm de orice pas pe care îl facem înainte. După ce îți atingi obiectivul îți setezi altul, mai sus. Și nu doar din punct de vedere fizic, ci și psihic. Să te concentrezi mai tare. Eu mă concentrez foarte tare pe ceea ce faci atunci când merg la sală. Nu mă gândesc la problemele de acasă sau la locul de muncă”, explică Laura.

„Mă antrenez de 6 ori săptămână. Duminica iau o pauză, nu merg la sală. Ar trebui să mai reduc antrenamentele, dar nu mă pot abține. Antrenorii nu se nasc așa. Unii poate fac sport de la vârste mici, dar alții, cum am fost eu, pot să nu aibă înainte nicio treabă cu sportul, dar vor să își schimbe viața”, a concluzionat Laura.


Citește și:  VIDEO/ Bucureștiul e fericit doar la vedere! Strada Entuziasmului duce la cimitir, iar strada Voioșiei e tare posomorâtă!


 

Close
Închide
  Close