Libertatea îți recomandă seria ALEXANDRE DUMAS. Vineri, la chioșcurile de ziare

Cumpărați vineri, de la chioșcuri, primul volum din seria ALEXANDRE DUMAS, recomandată de Libertatea: Cei trei muschetari, vol I.
Prețul unei cărți este de 14,99 lei (n.red. – nu se vinde împreună cu ziarul).

Lista volumelor în ordinea apariției:

Cei trei muschetari, vol I – 5.02

Cei trei muschetari, vol II – 12.02

Contele de Monte-Cristo, vol I – 19.02

Contele de Monte-Cristo, vol II – 26.02

Contele de Monte-Cristo, vol III – 4.03

Contele de Monte-Cristo, vol IV – 11.03

Prezentări:

Cei trei muschetari

Venit la Paris să facă avere, neavând alt sprijin decât sfaturile tatălui său şi recomandarea către domnul de Tréville, căpitanul muschetarilor, tânărul gascon DArtagnan se împrieteneşte curând cu nobilul Athos, impunătorul Porthos şi preţiosul Aramis, cei mai renumiţi muschetari din corpul de gardă al regelui Ludovic al XIII-lea. Împreună, cei patru camarazi îi înfruntă pe cardinalul Richelieu şi pe spioana acestuia, perfida şi seducătoarea Milady de Winter, salvează onoarea reginei îndrăgostite de duşmanul Franţei, ducele de Buckingham, înfruntă primejdii pe drumul spre Anglia, se acoperă de glorie la asediul cetăţii La Rochelle şi intră în legendă…

Contele de Monte-Cristo

Totul pare să-i surâdă lui Edmond Dantès: pe cale să fie promovat căpitan de corabie, urmează să se căsătorească cu frumoasa Mercédès. Dar, chiar în ziua nunții, acuzat de trădare de stat, este arestat și apoi trimis în sinistra închisoare a castelului dIf. Atunci când iese în sfârșit de acolo, paisprezece ani mai târziu, are un singur scop – să se răzbune.

Mai multe articole