Dragnea a răbufnit, după zvonul că Dăncilă ar urma să demisioneze: „Ştiam că sunt proşti, acum arată că sunt şi foarte disperaţi”

Liviu Dragnea neagă informația potrivit căreia premierul Viorica Dăncilă ar urma să demisioneze. Despre acest zvon, liderul PSD spune că este „manipulare disperată' prin care se încearcă „acoperirea multor adevăruri'. Dragnea a făcut aceste afirmații într-o intervenție la Antena 3.

„O să fiu mai dur decât de obicei. Ştiam că sunt proşti, acum arată că sunt şi foarte disperaţi. E o manipulare disperată, nu mai au niciun fel de coerenţă în ceea ce emit. (…) Se încearcă acoperirea multor adevăruri care încep să iasă la iveală, în primul rând adevărul despre 10 august care, încet-încet, începe să iasă la iveală', a spus Dragnea, la Antena 3.

Și premierul Viorica Dăncilă a comentat, la același post de televiziune, zvonul privind demisia sa.

„Nu demisionez și nici nu am intenția să demisionez. E o informație falsă. Cineva care ar vrea să demisioneze nu ar avea un program încărcat. Dacă aș fi avut un gând în acest sens, aș fi ieșit public să spun acest lucru', a spus Dăncilă.

FOTO: ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO / HEPTA


CITEȘTE ȘI:

REPORTAJ/ Fără mâini și picioare, dar învață la o școală obișnuită. Lecția de viață a unei fetițe orfane din Vaslui

Mai multe articole