Mergi direct la conținut »
FOTO/ Liviu Dragnea, baie de mulțime la Craiova, alături de iubita lui, Irina
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO/ Liviu Dragnea, baie de mulțime la Craiova, alături de iubita lui, Irina

FOTO/ Liviu Dragnea, baie de mulțime la Craiova, alături de iubita lui, Irina

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost prezentă, alături de liderul social-democrat la mitingul PSD, desfășurat vineri în centrul Craiovei. Zeci de mii de oameni au venit să-i susțină pe candidații PSD la alegerile europarlamentare.

De Răzvan Mihalașcu,

La începutul manifestației, Liviu Dragnea a făcut o baie de mulțime și a dat mâna cu mai mulți simpatizanți. În tot acest timp, liderul PSD a fost însoțit de iubita sa, Irina Tănase.

Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Mitingul PSD din centrul Craiovei a început în jurul orei 16.

Din estimările jandarmilor, peste 20.000 de oameni s-au adunat în centrul Craiovei pentru a participa la mitingul organizat de PSD.

Oamenii au afișat pancarte cu candidații social-democrați la alegerile europarlamentare și cu mesaje pro-PSD.

Nu este prima oară când Irina Tănase participă la evenimente organizate de Partidul Social Democrat. În martie 2018, iubita lui Liviu Dragnea a fost prezentă la Congresul Extraordinar al PSD, alături de Gabriela Firea și Carmen Dan.

Fotografie principală: Facebook Codrin Ștefănescu


Citește și:

Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM


 

Close
Închide
  Close