De Dragoș Tănase,

Libertatea a publicat astăzi o înregistrare făcută de un elev al Colegiului Goethe, în 2017, în care directoarea Ramona Costache recunoștea că a dat afară un profesor, deși avea trei facultăți și luase nota 9,45 la Titularizare.

„E o certitudine. Această înregistrare, împreună cu materialele anterioare publicate de Libertatea, arată faptul că este vorba de favoritimse, în ultimă instanță”, a declarat profesorul Luigi Bambulea, precizând că în locul său a fost adusă o profesoară cu notă mică la examenul de Titularizare.

El a afirmat că atunci, în 2016, concedierea sa nu a fost o surpriză, pentru că era ceva previzibil, dar a primit vestea cu mâhnire.

De ce m-a dat afară? Asta rămâne de demonstrat și discutat!

Luigi Bambulea, despre decizia directoarei:

Întrebat de Adriana Nedelea dacă a depus o plângere în acest caz, profesorul a negat categoric.

„În primul rând, în urma notei obținute, îmi alesesem deja un alt liceu foarte bun, mai bun decât Goethe, Colegiul Mihai Viteazul. Pe de altă parte, directoarea doar speculase, nu încălcase flagrant legea”, și-a motivat decizia profesorul de limba și literatura română.

„Dar existau memorii la Inspectoratul Școlar și Ministerul Educației, care au fost ignorate, deci mai mult decât atât ce se putea face?”, a mai spus el.

„Cred că e foarte important ca un director de liceu să fie un etalon de educație, cultură, bun simț, pertinență și de autoritate intelectuală… ceea ce, din pacate, dumneai nu e”, susține Luigi Bambulea.

Citeşte şi:

Directoarea care vorbește o germană de baltă reacționează după o săptămână: „Voi face demersurile legale necesare”

Reprezentantul forumului german spune că legea nu prevede nivelul la care directoarea Colegiului Goethe trebuie să știe germană!

ÎNREGISTRĂRI AUDIO | Discuție halucinantă cu directoarea Colegiul Goethe, care vorbește într-o germană de baltă!

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire