5 greseli clasice care destrama o relatie

07 ianuarie 2016 14:16

Toti facem greseli in relatie care aduc certuri si nemultumiri, insa de cele mai multe ori nu ne dam seama si ajungem sa incheiem o relatie chiar daca aceasta ar mai functiona.

Iata care sunt 5 dintre greselile clasice pe care le facem si care ajung sa destrame relatia in care ne aflam:

1. Inselatul

Cea mai comuna greseala care incheie o relatie este inselatul. Odata ce persoana iubita te insala, nu mai accepti sa continui o relatie cu ea. Indiferent care ar fi motivul pentru care cineva face acest lucru, important este sa isi ofere un timp de gandire inainte sa actioneze. O actiune bazata pe impuls poate distruge o relatie frumoasa, de lunga durata. Asa ca ai atentie atunci cand te lasi condusa de impulsurile de moment. Poti distruge un lucru frumos, pe care l-ai construit in timp cu multa munca si implicare.

2. Lipsa de comunicare

De cele mai multe ori, persoanele aflate intr-o relatie nu comunica suficient. Nu spun toate lucrurile care le deranjeaza de teama de a nu rani, insa acest lucru nu face decat mai mult rau. In cele din urma, toate lucrurile nespuse se vor aduna si vor iesi la suprafata intr-o forma conflictuala. Daca vrei sa eviti acest lucru, cel mai bine este sa vorbesti cu partenerul tau deschis si sa va spuneti lucrurile care va deranjeaza. In acest fel, veti evita certurile generate de lucruri nespuse la momentul potrivit.
Citește tot materialul aici

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro