MENIU CAUTĂ
09 Ian. 2018 14:48

9 lucruri ciudate despre vise. Tu le știai?

Distribuie

Nu se stie niciodata ce o sa se intample dupa ce pui capul pe perna sa te culci. Poti sa visezi ca zbori, ca vorbesti cu oameni morti, ca te-ai intors la scoala sau ca maine ai un examen greu. Visele sunt ciudate si misterioase, iar oamenii de stiinta le studiaza de cand lumea, pentru a incerca sa le dea un sens. 
Oamenii care nu vad au mai multe cosmaruri

Oamenii fara vedere viseaza ca vad. Chiar si oamenii care s-au nascut orbi, in vis, vad' diverse obiecte din jurul lor in vis. Cu toate acestea, specialistii spun ca, oamenii isi pierd abilitatea de a mai visa obiecte, cu cat trece mai mult timp de cand sunt fara vedere.

O alta concluzie la care s-a ajuns este ca oamenii fara vedere au mai multe cosmaruri. Explicatia ar fi ca persoanele nevazatoare au un risc mai mare sa fie predispusi accidentarilor in viata de zi cu zisi sunt mai stresati.

Poti controla ceea ce visezi

Potrivit cercetatorilor, oamenii isi pot controla visele. De exemplu, se pot culca cu gandul de a descoperi solutia pentru o problema pe care o au, iar in vis sa-i apara. Sau se pot culca cu gandul la o persoana draga (disparuta sau nu), iar aceasta sa-i apara in vis.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Loading...
Comentarii