Află care este puterea jadului și de ce bine să îl ții în casă

19 mai 2017 13:12

Jadul, piatra verde îndrăgită de astrologii chinezi, era înzestrată cu numeroase puteri magice. Oricât ar fi fost de scumpă, mulți oameni făceau sacrificii mari ca să și-o cumpere și să o aibă în casă. Iată care este puterea jadului și azi, după secole întregi de tradiție și misticism.

Puterea jadului a fost de mii de ani prețuită și valorificată în ritualurile magice. Chinezii din Antichitate considerau jadul un pașaport către fericirea din lumea de dincolo. O legendă spunea că, la începuturi, cerul a fost condus de Împăratul Jadului, iar fiecare chinez trebuia să aibă asupra lui un obiect din jad verde la moartea lui, pentru a ajunge în lumea sufletelor fericite.
Și populațiile vechi din America latină considerau jadul o piatră prețioasă și sacră. Pentru ei, pietrele de jad, cu nuanțele lor de un verde senin, erau considerate vindecătoare și purificatoare. Orice bolnav și orice muribund trebuia să aibă un obiect din jad pentru a-și purifica sufletul la trecerea spre lumea de dincolo.
În toată lumea orientală, ofrande scumpe din jad erau puse în mormintele conducătorilor, ale împăraților și ale vracilor. Și în Egiptul antic, jadul reprezenta inima sau sufletul și nu lipsea din sarcofagele faraonilor.

Cum să folosești jadul pentru a beneficia de proprietățile lui

CITEȘTE MAI DEPARTE PE WWW.LIBERTATEAPENTRUFEMEI.RO

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro