MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 13:35

Ce previziuni face tarotul țigănesc despre anul 2018

Distribuie

Soarta, Bucuria și Disperarea sunt cele trei cărți din tarotul țigănesc care reprezintă destinul nostru în 2018. Iată ce ne transmite mesajul lor controversat și cum trebuie să le interpretăm.

Cea mai importantă carte din tarotul țigănesc, legată de anul 2018 este Soarta. Numită și Destin, Fatalitate sau Șansă, această carte este reprezentativă pentru numărul 2 și ea ne avertizează că tot ce se va întâmpla în 2018 va avea consecințe dramatice pe viitor. Și ne aduce aminte că nimic nu este întâmplător.

Cartea Sorții vorbește despre o serie de evenimente și situații imprevizibile care vor apărea în viața noastră, în cursul acestui an, și care ne vor determina să luăm decizii la care nu ne-am gândit niciodată. Pentru unii vor fi decizii providențiale și vor avea norocul să tragă o carte câștigătoare. Dar alții, trebuie să își calculeze bine pașii, iar dintre aceștia cei mai atenți trebuie să fie cei care au datorii financiare mari.

În tarotul țigănesc, Soarta este desenată adesea cu bani de aur curgându-i printre degete, așa cum se strecoară și norocul pe lângă noi, dacă nu profităm de momentul oportun să îl păstrăm. Pe de altă parte, bogăția pe care o prevede această carte ține mai degrabă de o comoară spirituală și sufletească, decât de una financiară, pentru că anul 2018 nu va fi unul prea bogat.

Citește mai departe pe libertateapentrufemei.ro.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia
Loading...
Comentarii