MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2018 16:00

Cu Noriel in aer liber! Prinde viteză cu eroii preferați!

Distribuie

În vacanța de vară, una dintre cele mai plăcute activițăți este să ieși la plimbare. Copii se bucură să stea în aer liber, să socializeze, iar o bicicletă sau o trotinetă frumos colorată, cu personajul îndrăgit, sigur îl va convinge pe micuțul tău să iasă în parc, să își facă prieteni. 

Ca să îl echipezi corespunzător, tot ce ai de făcut este să dai o tură pe la magazinele Noriel sau să intri pe site, pentru că aici găsești o gamă diversificată de biciclete și trotinete, toate vesel colorate, simpatice și imprimate cu personajele preferate ale celor mici, de la Prințesa Sofia, Minnie Mouse, Soy Luna, Patrula Cățelușilor la Mickey Mouse, Cars, Spiderman, Eroi în Pijamale. Desigur, cu licențe, la fel ca și gama de accesorii de siguranță (cască, mănuși, cotiere, genunchere etc.). Fiind și acestea frumos inscripționate și cu imaginea eroilor favoriți (ca Sponge Bob, Dora Exploaratoarea, Țestoasele Ninja și așa mai departe), nu va mai fi nevoie să negociezi cu ei; copiii le vor purta cu mare plăcere, se vor simți mai puternici, mai pregătiți să înfrunte orice obstacol.

Pentru cei mai micuți sunt perfecte bicicletele fără pedale, care le dezvoltă musculatura picioarelor și simțul echilibrului și trotinetele cu trei roti , foarte la modă. Cei mai mărișori au la dispoziție o mulțime de modele de bicicletă cu roți ajutătoare, care se pot demonta ulterior sau trotinete cu două roti. Sortimentul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 8 ani.

Îl poți ajuta pe micuțul tău să se dezvolte armonios, făcând efort fizic moderat, să se distreze, să fie la modă și totodată în siguranță. Sportul îl va face mai echilibrat și mai încrezător în forțele proprii, așadar petreceți împreună pe 2 sau 3 roți!

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Protest pe centura Capitalei. Circulația a fost blocată
Loading...
Comentarii