4 tehnici amuzante prin care să ghiceşti sexul bebeluşului tău

18 aprilie 2017 13:30

Din bătrâni există foarte multe superstiţii şi mituri despre cum afli sexul copilului. De la învârtitul acului deasupra burţii şi până la temperatura picioarelor, iată ce metode amuzante au folosit viitoarele mămici din toată pentru a aflat dacă vor avea fetiţă sau băieţel. Desigur, specialiştii recomandă ca viitoarele mămici să apeleze la un medic specialist pentru a determina sexul copilului, întrucât metodele următoare nu au rezultatele garantate.

Testul cu acul

O metodă populară de a determina sexul bebeluşului implică un ac şi un fir de aţă. Mămica trebuie să ţină deasupra burţii acul legat de aţă, în timp ce sta întinsă pe spate. Dacă acul se învârte, atunci va fi fetiţă, iar dacă acul se mişcă înainte şi înapoi sau de la stânga la dreapta, atunci este băieţel. În loc de ac se mai poate folosi şi verigheta.

Poftele

Se spune că poftele pe care o femeie le are în timpul sarcinii îi pot dezvălui sexul bebeluşului. Dacă aceasta mănâncă mai sărat sau mai condimentat, atunci va avea un băieţel, iar dacă pofteşte mai mult la dulciuri, va avea o fetiţă. De asemenea, se spune că dacă o femeie gravidă nu îşi satisface poftele, semnul de naştere al copilului va avea forma mâncării pe care nu a savurat-o.

0-321905-bebefundnorth.jpgTemperatura picioarelor

Sexul copilului influenţează temperatura picioarelor, spun unii oameni. Dacă picioarele mamei sunt mai reci atunci când este gravidă, va avea un băieţel, iar dacă sunt mai calde va avea o fetiţă.

Forma burticii

Încă o metodă care ‘prezice’ sexul bebeluşului este forma burţii mămicii. Dacă este lăsată, va avea un băieţel, dacă este ridicată va avea o fetiţă.

Citește și: Apar dinții bebelușului? Cele 10 semne ca să îți dai seama

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro