13 Oct. 2017 14:55

Cum descifrezi semnificațiile ascunse ale numelui tău

Distribuie

Numele tău nu este ales la întâmplare și  nu este doar o simplă înșiruire de sunete. În practicile ezoterice vechi, inițiala numelui și ultima literă sunt considerate simboluri cu o vibrație aparte și semnificații puternice. Iată care sunt acestea și cum le poți descifra sensul ascuns.

Ce reprezintă inițiala numelui

Prima literă a numelui tău este asociată cu esența personalității tale și dezvăluie modul în care te comporți în momentele cruciale ale vieții, cum faci față problemelor și provocărilor de tot felul, dar și cum reacționezi în situațiile ieșite din comun, fie ele fericite sau dramatice.

Ce mesaj au vocalele, dacă se află la începutul sau la sfârșitul numelui

A – Ești o fire tenace, hotărâtă și sigură pe tine. Chiar și în cele mai grele condiții, reușești să te achiți de datorii și să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus să faci. În general, obții tot ceea ce îți dorești, dar muncești foarte mult pentru fiecare realizare.

E – Iubești libertatea, ești creativă, senzuală și entuziastă. Ești abilă, înveți repede și te acomodezi ușor cu noutățile. Poți vedea situațiile dificile din mai multe puncte de vedere și poți găsi soluții surprinzătoare, fără să mergi pe căi ocolite. Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Loading...
Comentarii