MENIU CAUTĂ
27 Mar. 2017 15:41

Cum sa iti dai seama ca iubirea dintre voi dispare

Distribuie

Nimeni nu isi doreste sa se indeparteze de partenerul alaturi de care este intr-o relatie de mai mult timp, insa este bine sa stii cum sa iti dai seama ca iubirea dintre voi dispare. Desi sunt semne mici, acestea iti pot demonstra, cel putin tie, ca poate nu mai ai aceleasi sentimente ca la inceput.

1. Nu mai ai la fel de multa rabdare

Secretul unei relatii de lunga durata este rabdarea si intelegerea aratata partenerului. Daca aceasta dispare, iar tu te enervezi mult mai usor si ierti mai greu, este momentul sa te gandesti mai bine la relatia ta. In mod evident totul tine si de starea ta de spirit, insa daca se intampla frecvent sa va certati din motive minore, ar putea fi un semnal de alarma.

2. Nu mai sunteti la fel de afectuosi

In primele luni ale unei relatii va tineti mereu de mana, va sarutati chiar si in public, desi nu este tocmai in regula sa exagerati, insa pe parcurs gesturile de iubire dispar. Este normal sa nu mai faceti aceleasi gesturi de la inceput, insa daca nu mai aveti nici complimente unul pentru celalalt, iar atractia fizica a disparut, ar putea fi un semn ca nu mai esti indragostita de partenerul tau.

3. Te gandesti mai mult la trecut

Un semn ca lucrurile in relatia voastra nu mai functioneaza bine este faptul ca iti amintesti tot mai des de trecut. Pentru tine momentele fericite sunt reprezentate acum doar de cele din trecut si practic nimic din prezent nu-ti mai aduce fericire.

Citeste tot materialul pe elle.ro

Loading...
Comentarii