22 Apr. 2015 13:02 , de Catalina Romeo

DEZVĂLUIRI TERIFIANTE ale oamenilor care spun că au ajuns în IAD!

Distribuie

Veronika-Ulrike Barthel este o nemțoaică devenită celebră după ce a trecut printr-o astfel de experiență. Femeia a fost lovită de fulger iar apoi… a fost transportată în iad, unde ființe înspăimântătoare, despre care spune că erau demoni, i-au făcut lucruri groaznice.
”Am văzut nişte pasaje negre în care am simţit doar o mare frică. Creaturile pe care le-am văzut acolo erau mai terifiante decât orice am văzut, chiar şi în filmele de groază. Astăzi știu că ei erau demoni (…) Era foarte dificil să respiri acolo, din cauza mirosului îngrozitor din acel loc. Am văzut un lac, care arăta ca partea interioară a unui vulcan. Am fost complet șocată de strigătele stăruitoare ale oamenilor care le auzeam şi care îl rugau pe Iisus pentru a-i ajuta”, a povestit femeia, potrivit lovandal.ro.
Howard Storm, un profesor universitar din SUA, a povestit cum înaintea unei operații, când avea stomacul perforat, a simțit cum sufletul lui i-a părăsit corpul și s-a ridicat deasupra patului de spital. A ajuns pe un culoar lung și întunecat, unde a fost întâmpinat de demoni care îl mușcau și îl loveau, spunându-i lucruri îngrozitoare. Storm a început să spună ”Tatăl Nostru”, după care L-a văzut pe Iisus, care l-a scos din acel loc groaznic și s-a trezit pe patul din spital.
Evelyn Hazell, care e critic de artă în Londra, susţine că a fost în iad în timp ce era bolnavă de meningită. Femeia spune că a avut o noapte când a crezut că o să moară şi a simţit cum i se desprinde sufletul de corp şi trece într-o altă dimensiune. A ajuns într-o groapă întunecată, unde o arătare cu trei picioare, ca un om diform, se uita la ea. Nu mai ţine minte altceva, dar e convinsă că a ajuns în iad.
Sfânta Tereza povestea că înainte de a deveni călugăriţă, Dumnezeu a trimis-o în iad pentru a-i arăta unde va ajunge dacă nu ia calea bisericii. Astfel, după ce a trecut printr-un tunel plin cu şobolani, a ajuns într-o încăpere îngustă, unde ar fi fost terorizată, potrivit Huffington Post, chiar de diavol însuşi.
 

CITEȘTE ȘI

Loading...
Comentarii