Horoscop: Cum să-ţi găseşti sufletul pereche în funcţie de zodia ta

02 februarie 2015 09:19

Nativele din Berbec trebuie să fie mai răbdătoare, pe când cele din Capricorn îşi pot găsi sufletul pereche dacă sunt mai sociabile. Vezi şi tu ce ai de făcut!

Berbec

În cazul tău, răbdarea este secretul. E posibil să fi întâlnit deja sufletul pereche, dar pentru că te retragi rapid din relaţii din simplă plictiseală, nu apuci să-ţi dai seama dacă acel bărbat este sau nu cea mai bună alegere.

Taur

Ai defectul că te ataşezi prea repede de oameni, inclusiv de bărbaţi, chiar dacă îţi dai seama că aceştia nu merită atenţia ta. Te încăpăţânezi să salvezi relaţia, chiar dacă e sortită eşecului de la început şi altfel rişti să stai toată viaţa cu bărbatul nepotrivit, lăsând sufletul tău pereche să treacă pe lângă tine.

Gemeni

Poţi să-ţi descoperi sortitul dacă îţi faci timp să cunoşti mai bine bărbaţii întâlniţi. Tu eşti foarte sociabilă şi vorbăreaţă, dar un pic superficială în relaţiile cu cei din jur. Cunoşti mulţi bărbaţi, dar nu îl cunoşti cu adevărat pe niciunul.

Rac

Te agăţi de primele iubiri, din romantism, de frica unei despărţiri sau cine ştie din ce alte motive. Dar foarte rar se întâmplă ca prima iubire să fie şi ultima. Trebuie să fii curajoasă, se renunţo la relaţiile care nu merg şi să descoperi oameni noi. Poate sufletul tău pereche e mai aproape decât crezi.
Citeşte tot materialul pe Unica.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro