MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 10:03

Impresionant! Ce a făcut o femeie înainte de a-și da bebelușul spre adopție

Distribuie

A da un copil spre adopție nu e niciodată ușor. Doar cineva care a făcut așa ceva doar din iubire pentru cel mic știe ce luptă interioară se dă, știe cum inima se împarte în două și niciodată nu va mai fi întreagă.

Dacă majoritatea femeilor care procedează astfel aleg să nu știe ce se va întâmpla cu bebelușul lor, să nu știe la cine ajunge acesta, sperând însă că îi va fi bine, există cel puțin una care a făcut un gest special, menit să răspundă întrebărilor fiului ei, peste ani.

Hannah Mongie avea doar 18 ani când a aflat că e gravidă. Chiar și așa, ea și iubitul ei, Kaden, au fost copleșiți de fericire. Destinul a vrut însă ca Hannah să rămână singură, prietenul ei murind chiar în timp ce ea era însărcinată.

Ce tumult a fost în sufletul tinerei doar ea știe. Dându-și seama că nu avea cum să-i ofere o viață așa cum merita, Hannah a decis, în cele din urmă, să renunțe la băiatul ei, singurul în care sângele iubitului ei mai curgea, și să-l dea spre adopție. Vroia pentru el să crească într-o familie completă, în care să nu-i lipsească nimic.

În cele două zile pe care Hannah le-a petrecut cu fiul ei, Taggart, înainte ca acesta să ajungă în noua familie, a filmat mai multe momente, în care îi explică decizia luată fiului său. Taggart e și acum prea mic pentru a înțelege ceva, dar peste ani înregistrarea îi va răspunde, probabil, la multe întrebări.

Citește mai departe pe libertateapentrufemei.ro.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 16 decembrie 2018
Loading...
Comentarii