MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2018 14:18

Oncoforte – supliment alimentar pentru combaterea cancerului

Distribuie

Sănătatea vă este pusă în pericol de cancer, acea afecțiune malignă care afectează un număr din ce în ce mai mare de persoane? Vă doriți să combateți cancerul pentru a vă bucura de un plus de sănătate? Vă doriți să vă îmbunătățiți calitatea vieții? Intrați pe bioo.ro și achiziționați-vă suplimentul alimentar Oncoforte.

Pentru a veni în sprijinul celor care caută cele mai bune soluții pentru a combate cancerul și îmbunătăți calitatea vieții, oamenii de știință au creat suplimentul alimentar natural Oncoforte. Ingredientelor active care fac parte din compoziția sa, îl transformă într-un produs natural de exeepție care, odată administrat, vă va ajuta să combateți cancerul.

Acest produs conține 26 de ingrediente active care acționează sinergic cu scopul de a asigura acel plus de sănătate de care are nevoie organismul uman.

Unul dintre ingredientele importante din compoziția acestui supliment alimentar este extractul de brusture cu beneficii extraordinare asupra sănătății organismului uman.

Extractul de brusture din Oncoforte contribuie la scăderea tensiunii arteriale, fiind vasodilatator. De asemenea, relaxează vasele sanguine și arterele, având capacitatea de a preveni arteroscleroza, atacul de inimă și accidentul vascular cerebral.

Însă ceea ce este extrem de important este faptul că brusturele este bogat în vitamina C și vitamina E, care acționează ca antioxidanți în organismul nostru. Acționând în acest fel elimină radicalii liberi, ceea ce conduce la stimularea sistemului imunitar. Datorită acestor antioxidanți se pot preveni infecțiile, scade riscul apariției cancerului și există posibilitatea de a crește, dezvolta și repara în mod adecvat celulele și țesuturile organismului.

Brusturelui i se alătură în compoziția Oncoforte, Licopenul. Acesta este un antioxidant cu rol esențial în ameliorarea afecțiunilor cancerigene. Acest ingredient îl întâlnim în cadrul roșiilor, dar și în alte legume și fructe.

Fiind un antioxidant puternic, are capacitatea de a ameliora afecțiuni precum cele cancerigene care ne amenință în fiecare clipă. Efectele sale antioxidante previn și încetinesc evoluția diverselor tipuri de afecțiuni canceroase.

Un alt ingredient din compoziția Oncoforte care contribuie la combaterea cancerului este extractul din frunze de Gaviola. Acesta oferă un suport foarte important persoanelor care fac chimioterapie.

De asemenea, extractul din frunze de Gaviola reduce cantitatea de adenozin trifosfat de la nivelul celulei canceroase, contribuind la moartea acesteia. Astfel are loc apoptoza, moartea programată a celulei tumorale. Altfel spus, celula canceroasă nu se mai dezvoltă, nu se multiplică și moare.

Studiile efectuate asupra substanțelor active din acest fruct au indicat că acesta este capabil să identifice și să elimine celulele maligne în cazul a 12 tipuri de cancer: de sân, pancreatic, de colon, de prostată etc. Acest fruct acționează benefic asupra celulelor maligne, neafectându-le pe cele sănătoase.

De asemenea, acest fruct ajută la regenerarea celulelor organimului în urma acțiunii nocive a radicalilor liberi, este bogat în vitaminele B1, B2 și C, calciu, zinc, magneziu, etc. În plus, sustine sănătatea sistemului imunitar, contribuind la stangnarea bolii.

Ciuperca Reishi, științific cunoscută sub denumirea de Ganoderma Lucidum face parte și ea din compoziția Oncoforte. Această ciupercă este foarte cunoscută și folosită în Japonia datorită beneficiilor sale. Și în China este la fel de cunoscută, dar aici poartă numele de lingzhi.

Beneficiile acestei ciuperci sunt nenumărate. În compoziția sa există compuși organici și componente, precum alcaliozi, polizaharide esențiale și steroli cu beneficii importante pentru sănătatea organismului nostru.

Potrivit studiilor realizate de-a lungul timpului, aceste ciuperci au puternice efecte antioxidante având capacitatea de a apăra organismul contra diverselor afecțiuni autoimune, cardiovasculare, cancerigene, infecții, alergii, printre altele.

Odată administrată, această ciupercă ajută organismul să lupte împotriva dezvoltării celulelor canceroase. Datorită beneficiilor sale rolul său în compoziția Oncoforte este unul foarte important. Un rol nu mai puțin important îl au și celelalte ingrediente naturale pe care le conține acest supliment alimentar.

Usturoiul, zmeura, turmericul, frunzele de măslin, gheara mâței, ceaiul verde, vitaminele C și E, rubarba, măcrișul iepurelui, ulmul alb etc., fac din Oncoforte un produs natural necesar pentru combaterea cancerului și îmbunătățirea calității vieții.

Așadar, oricând doriți să beneficiați de un plus de sănătate și să combateți cancerul, luați Oncoforte, iar calitatea vieții vi se va îmbunătăți simțitor.

Mai multe detalii gasiți pe oncoforte.bioo.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 16 decembrie 2018
Loading...
Comentarii