MENIU CAUTĂ
08 Mar. 2018 14:45

(P) Peisaje idilice, povești religioase și atracții istorice în Portugalia

Distribuie

Una dintre cele mai pitoreşti destinaţii europene de vacanţă, Portugalia te aşteaptă să descoperi atracţii remarcabile, începând de la frumoasa linie de coastă a Oceanului Atlantic, până la capitala Lisabona. Sate idilice şi oraşe cosmopolite, golfuri pitoreşti, castele istorice, muzee şi mănăstiri, pe toate le poţi admira îndeaproape într-un circuit de excepţie de 8 zile, de la Europa Travel.

Turoperatorul low-cost te invită să iei parte la această aventură memorabilă in Portugalia prin programul Europa prin Europa Travel, cu posibilitatea de a descoperi Lisabona, Sintra, Fatima, Porto sau încântătoarea capitală a insulei Madeira – Funchal, la tarife imbatabile de la 569 euro/persoană!

Atracţii şi legende ale Portugaliei

Cea mai vestică ţară din Europa continentală se mândreşte cu peste 800 km de coastă, iar Lisabona se bucură de o poziţie minunată, lângă gura râului Tagus, oraș pe care îl poți vizita în cadrul circuitului de la Europa Travel. Priveliştile uimitoare te vor surprinde pe faleză, într-o atmosferă ce ţine ritmul liniştit al muzicii fado ce răsună din fiecare local portughez. În cartierul Belem vei putea admira monumente istorice spectaculoase din secolele XV şi XVI, cele mai importante simboluri ale Portugaliei, Turnul Belem şi Mănăstirea Sfântul Jeronimos.

Surprinde frumuseţea locală a împrejurimilor prin excursiile opţionale alături de Europa Travel, la Sintra, orașul ce găzduieşte splendidul Castel Maur şi Palatul Pena, construcţii care cinstesc istoria ţării. La fel de bine, poți să bifezi oraşul medieval Obidos cu frumoase căsuţe albe tradiţionale împodobite cu flori. Legendarul oraş Fatima, faimos pentru semnificaţiile religioase ale viziunilor din anul 1917, este astăzi un loc important de pelerinaj, în timp ce satul pescăresc Nazare mai păstrează încă din farmecul de odinioară, ce te va cuceri de la prima vedere.

Madeira de poveste

Situată în Atlanticul de Nord, Madeira este cunoscut și sub numele de „Insula Grădină', și te încântă cu peisaje deluroase ce completează plajele negre scăldate de ape spumoase. În plus, orașul plin de viață Funchal te surprinde cu o sumedenie de atracții. În cadrul circuitului cu avionul, vei putea vizita Grădina Botanică cu numeroasele sale exemple de plante exotice, să te bucuri de degustări de vinuri tradiționale în Crama Oliveiras, să faci shopping în Fabrica de Broderie unde se vând produse meșteșugite cu mult gust.

Opțional, vei putea pleca într-o excursie relaxantă spre Grădinile Tropicale din Monte, celebre pentru flora și fauna impresionante, la fel ca și satul pitoresc Camara de Lobos, ce adăpotește o bogăție de plantații de vii și bananieri.

Circuite Europa prin Europa Travel

Oferte Speciale Circuit Lisabona-Madeira – Tarif: 569 Euro/persoana, 8 zile (3 nopti in Lisabona, 4 nopti in Funchal), cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*-4*, transport avion, bilete de avion Lisabona-Funchal, transfer aeroport-hotel-aeroport, tururi Lisabona si Funchal, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Loading...
Comentarii