MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 12:14

(P) Spania și Portugalia, cele mai însorite destinații din Europa

Distribuie

Între relaxare pe plajele de la Mediterană, explorarea orașelor cu iz istoric și a edificiilor de patrimoniu și până la degustări de vinuri pe coline stâncoase cu vederi unice spre Atlantic ... sunt doar câteva dintre activitățile de care te poți bucura într-un circuit în Spania și Portugalia, de la Europa Travel.

Top orașe pe care să nu le ratezi în Spania

Investitorii străinii se simt atrași într-un mod special de Madrid. Motivele sun simple: orașul încă respiră aer regal, are un nivel de trai ridicat, o atmosferă vibrantă și numeroase edificii de patrimoniu. Pornește pe urmele matadorilor în capitala Spaniei, fă o escapadă culturală în Muzeul Prado, cu cele 9000 de tablouri și 5000 de schițe a numeroși pictori faimoși. Și nu rata simbolurile orașului precum: Palacio Real, o capodoperă arhitecturală ridicată pentru Regele Felipe al-V-lea, Puerta del Sol din centrul istoric sau Parcul Retiro cu spectaculosul Palacio de Cristal.

În circuitul de la Europa Travel ai ocazia să explorezi cea mai mare regiune spaniolă, Andaluzia. Tradițiile maure și spectaculoasele show-uri de dans flamenco sau toreadori merg mână în mână cu vizitele istorice. Bifează Cordoba, cu al său oraș istoric parte din UNESCO și simbolul locului Mezquita – Marea Moschee, o bijuterie arhitecturală în stil islamic spaniol.

Sevilla, capitala plină de viață, îți scoate în cale bijuterii istorice, dintre care Fortăreața Alcazar, Mormântul Navigatorului Cristofor Columb (parte din UNESCO), Torre del Orro și fabuloasa coridă istorică din Piața Spaniei. În drumul tău te poți opri și pe coasta Atlanticului în Cadiz. Ori să pornești într-o excursie opțională, de la Europa Travel, spre Gibraltar, strâmtoarea ce desparte Spania de Maroc aflată la confluența dintre Marea Mediterană și Oceanul Atlantic. Pentru relaxare există întotdeauna o variantă pentru toate gusturile și anume Costa del Sol, cu exoticele stațiuni Marbella, Torremolinos și Malaga.

Un tur de Andaluzia nu poate fi complet până nu vezi 'țara rodiilor', orașului Granada. Opțional, Europa Travel îți propune să vizitezi Complexul Alhambra cu somptuoasele palate și grădini, din Evul Mediu, care se întind pe mai mult de 1 km lungime până spre valea râului Darro.

Dintre toate orașele spaniole, Barcelona este fără îndoială cel mai artistic. Mergi pe urmele celui numit 'Arhitectul lui Dumnezeu', Antoni Gaudi, vizitând cea mai impresionantă catedrală gotică încă neteriminată din lume – Sagrada Familia, Parcul Guell și superbele case asemănătoare cu turta dulce ce stau răspândite în tot centrul orașului. Optează și pentru o escapadă modernă, în Orașul Artelor și Științelor, Valencia sau oprește-te pe Costa Brava pentru relaxare.

Atracții unice din Portugalia

Tot mai mulți turiști își rezervă vacanța pe însorita coasta a Atlanticului, în Portugalia. Unii dintre vizitatori aleg și pelerinaje spre orașul sacru, Fatima unde se spune că Fecioara și-a făcut apariția de trei ori. La fel de căutate sunt și escapadele scurte în Lisabona, Porto și Sintra. În circuitul cu avionul de 13 zile de la Europa Travel, ai ocazia să bifezi cele mai populare locuri din Portugalia.

În turul panoramic din Lisabona, bifează atracțiile-simbol: Turnul Belem și Mănăstirea Jeronimos (parte din UNESCO) și piețele cosmopolite împrejmuite de vile de patrimoniu. Din capitala Portugaliei, poți face o excursie opțională spre Sintra, o localitate binecuvântată cu peisaje pitorești unde se află celebrul Castel Pena, cu turnuri și cupole pastelate ce a inspirat poveștile din lumea Disney. La mică distanță se află cel mai vestic punct al Europei, Cabo da Roca.

Oferte Speciale Circuite

Circuit Spania – Portugalia – Tarif: 899 Euro/persoana, 11 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 2*-3*, transport avion, autocar local pentru realizarea itinerariului, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Loading...
Comentarii