12 Oct. 2017 11:55

Promoție macabră: ce trebui să facă pensionarii, pentru a beneficia de reducere la înmormântare

Distribuie

Ești pensionar, te gândești deja că trăiești ultimii ani pe acest pământ și-ți cam faci griji cu costurile (inevitabile) ale propriei înmormântări? Nu îți mai face atâtea griji. Ah, am uitat să menționez că poți răsufla ușurat dacă locuiești în Japonia. Și dacă ești șofer.

Numărul de accidente produse de pensionari a crescut semnificativ în Japonia. Foarte mulți șoferi, atât bărbați, cât și femei, care se încăpățânează să se urce la volan chiar dacă nu mai văd bine și nu mai pot fi atenți la condus, au produs în ultimii doi ani accidente cu răniți sau chiar mai mulți morți.

Spre exemplu, un domn de 83 de ani a intrat, din neatenție (și cu viteză) în doi adolescenți care mergeau regulamentar pe trotuar și cei doi au murit pe loc în urma impactului violent. O fază tragică și oarecum amuzantă a fost când o pensionară a intrat cu mașina prin vitrina unui magazin, a rănit câteva persoane, iar apoi s-a dat liniștită jos de la volan și a cerut niște pachete de țigări.

Având toate acestea în vedere, pentru siguranța în trafic, o companie japoneză a hotărât să le ofere reducere la pachetul de înmormânare, pensionarilor care renunță la permisul auto. Pentru reușita campaniei, oferta conține și reduceri substanțiale la masa de prânz de la un lanț de restaurante cunoscut. Sperăm doar ca oferta să nu fie la 'ultimul prânz'.

Loading...
Comentarii