Strigătul de disperare al unui adolescent care suferă de cancer osos: ”Ajutaţi-mă! Sunt prea tânăr ca să părăsesc această lume!”

17 septembrie 2013 14:23

Cristi are 15 ani şi a aflat că are cancer osos. Are nevoie disperată de bani, ultima lui salvare. Iată ce ne-a scris la redacţie:

”Am 15 ani şi vă scriu aceste rânduri ca să mă ajutaţi. De ce? Pentru că trebuie să lupt ca să trăiesc şi ca să câştig această luptă am nevoie de bani. Bani pentru o intervenţie chirurgicală. În luna februarie a acestui an am fost diagnosticat cu o boală îngrozitoare: cancer osos. Debutul acestei probleme de sănătate a avut loc în urmă cu şapte luni, când mă întorceam de la şcoală. În drum spre casă am simţit la nivelul umărului drept uşoare parestezii, nişte furnicături pe înţelesul tuturor. După aceea am văzut că am o umflătură sensibilă la palpare. Avea un diametru de circa doi centimetri. În urma primului consult, diagnosticul a fost stabilit greşit şi am fost trimis acasă doar cu un tratament cu antiinflamatoare locale şi calmante. Bineînţeles, odată cu încheierea tratamentului, durerile au reapărut, iar umflătura s-a mărit. Au urmat alte controle. Împreună cu părinţii mei am mers la un consult la Spitalul din Tg-Jiu, iar de acolo am fost îndrumat spre secţia de Chirurgie şi Ortopedie a spitalului”Maria Curie” din Bucureşti. În urma mai multor investigaţii specifice şi amănunţite, medicii de acolo mi-au pus diagnosticul de cancer osos şi mi-au recomandat chimioterapie şi interevenţie chirurgicală. Problema e că pentru operaţie am nevoie de 20.000 de euro, bani pe care părinţii mei nu au reuşit să-i strângă încă, deşi au făcut tot ce este posibil. Aşa se face că operaţia a fost reprogramată de la 15 august, dată stabilită iniţial. Din păcate pentru mine, boala avansează într-un ritm alert şi, cu cât intervenţia chirurgicală are loc mai repede, cu atât mai bine. De aceea, vă rog să mă ajutaţi! Sunt prea tânăr ca să părăsesc această lume şi cred că merit şi eu o şansă la viaţă”. Cristi Rostogolea, comuna Runcu, jud. Gorj.
Rudele lui Cristi ne-au spus că prof. dr. Gheorghe Burnei vrea să-i scoată tumoarea băiatului peste 2 zile, ca să nu fie nevoie să-i amputeze mâna. Apoi îi va pune proteza şi pentru ea tânărul are mare nevoie de bani. Dacă familia lui Cristi nu va plăti măcar un avans, toate intervenţiile de până acum au fost făcute, practic, în zadar.
Persoanele care vor să-l ajute pe Cristi pot dona bani în conturile: RO42BTRLRONCRTO215115801 în lei şi RO89BTREURCATO215115801 în euro
Conturile sunt deschise la Banca Transilvania pe numele: Rostogolea Cristi Constantin

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro