08 Sep. 2017 16:10

Vacanță la plajă la jumătate de preț. 4 destinații de încercat toamna

Distribuie

Dacă ți-au mai rămas zile de concediu, poți să le folosești pentru un sejur la mare în aceste destinații în care se poate face plajă chiar și toamna.

 Când vremea în țara noastră este ploioasă și întunecată, o vacanță la plajă este exact ce ai nevoie, mai ales dacă vine și cu un preț infim. Dacă nu ai fost pe la mare anul asta, destinațiile acestea te vor face să îți pregătești bagajul, mai ales ca și prețurile sunt mult mai mici în această perioadă. Uite ce destinații merită văzute toamna:

 

  1. Priveliști paradisiace la doi pași de casă

 Turcia este o destinație de vacanță pentru o mulțime de români. Nici nu e de mirare având în vedere priveliștile superbe și nenumăratele obiective turistice. În Turcia te poți și delecta cu o mulțime de bunătăți, plaja de aici este superbă, iar costurile pentru o vacanță cu de toate în mijloc de toamnă este aproape infim. Verifică prețul acestor sejururi în Antalya, pentru a te convinge că este o destinație ce merită toată atenția ta toamna asta.

Chiar și în octombrie se mai poate face plajă în Antalya, iar toamna prețurile scad dramatic la toate serviciile – cazare, masă și, desigur, transport.

 

  1. Vacanță în Spania, la plajă în plină toamnă

 Mallorca este cea mai mare insulă spaniolă și este destinația perfectă pentru cei care apreciază locurile cu o viață de noapte efervescentă. Dacă ești un petrecăreț înnăscut, atunci trebuie să dai o fugă până în Magaluf, stațiunea unde petrecerea nu se oprește niciodată.

Spania este o destinație ce merită toată atenția ta. Barcelona, Malaga, Valencia sunt doar câteva orașe pe care ar trebui să le vizitezi măcar o dată, iar dacă îți dorești să lenevești la plajă Mallorca este perfectă.

 

  1. Thassos, un loc unde relaxarea e la ea acasă

 Încă mai poți face plajă în insulele grecești, iar Thassos este printre cele mai frumoase destinații din Grecia. Te poți bucura de soare, nisip fin și o mare de o culoare azurie care îți taie respirația. Prețurile sunt și ele mult mai mici decât în plin sezon și adesea mai mici și decât în țară.

Grecia este o țară cu o mulțime de peisaje superbe, cu mâncare delicioasă și cu zâmbete la orice pas. Merită cu siguranță să o vizitezi, iar dacă mergi în perioada asta ai parte de o experiență și mai plăcută, pentru că e mai puțin aglomerat, mai ieftin, iar vremea este perfectă.

 

  1. Ayia Napa, un mic rai când la noi vremea e ploioasă

 Cipru este o altă destinație de vizitat toamna, iar prețurile din această perioadă te vor îmbia să mai vii și toamne viitoare. Ayia Napa este doar una dintre stațiunile cipriote care merită vizitate, însă la fel de bine poți merge și în alte stațiuni, vremea va fi la fel de bună și poți inclusiv să faci plajă.

O țară în care în octombrie te poți bucura din plin de soare, Cipru este o alegere perfectă pentru o escapadă de toamnă și un loc în care te poți bucura de o vacanță ca la carte.

 Toate aceste destinații sunt ideale pentru a sta la soare în lunile în care la noi în țară temperaturile devin neprietenoase și încep zilele ploioase. În plus, costurile pentru o vacanță în lunile de toamnă este la jumătate față de cât ai plăti în iulie sau august, așa că ai toate motivele din lume să îți iei ultimele zile de concediu pe care le mai ai și să-ți faci bagajul.

 

Sursa foto: Aneta Waberska/Shutterstock

Loading...
Comentarii