Mai multe modele au stârnit critici cu pozele lor din insulele devastate de uraganul Irma

10 septembrie 2017 13:46

Mai multe modele au stârnit critici pe rețelele de socializare, după ce au publicat fotografii cu ele în ipostaze îndrăznețe, realizate în insulele din Caraibe care au fost devastate de uraganul Irma, relatează The Telegraph.

Kara Del Toro, un model în vârstă de 25 de ani, a publicat o fotografie pe contul ei de Instagram, în care apare în costum de baie, pe o plajă din insulele Turkos și Caicos, care au fost lovite de uraganul Irma.

Ea le-a scris celor aproape 500.000 de fani că „trimite gânduri pozitive către cei insule chiar acum”. Fotografia a stârnit multe comentarii negative, oamenii acuzând-o pe tânără că este insensibilă privind această tragedie.

„Oh, da! Corpul tău o să-i ajute cu siguranță pe cei care tocmai și-au pierdut casele”, a scris un utilizator al rețelei ironic. Între timp, Kara a șters postarea. Alte modele au publicat însă fotografii însoțite de mesaje asemănătoare, iar reacția a fost similară.

Lana Alexandra, un model din Ucraina, a scris că este în siguranță în San Juan, Puerto Rico, publicând o fotografie în care apare în lenjerie intimă. „Încă două zile de vacanță aici și voi profita cât de mult pot de ele”, a scris ea.

„Unii oameni și-au pierdut proprietățile, în unele cazuri viața și asta postezi tu?”, a scris un fan.

Dana Hamm, un model american, a postat o fotografie cu ea topless, realizată într-o vacanță pe care a făcut-o pe insula St. Martin, care a fost devastată de uragan.


Uraganul Irma urmează să lovească statul Florida în scurt timp, peste șase milioane de oameni fiind evacuați din calea urgiei.


Citește și: 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro