De Cristian Anton,

Femeia și-a anunțat intențiile ucigașe printr-un citat din Stephen King: ”Crima e ca chipsurile. Nu te poți sătura cu una singură”

Femeia a postat acest citat în iulie 2018, urmat de o postare înfățișând moartea cu o seceră însângerată în mâini, spunând: ”Vin după tine…”.

Mama ucigașă plănuia să-și omoare toți cei șase copii

Sarah Barrass, de 35 de ani, și-a omorât cei doi fii adolescenți, Tristan, de 13 ani și Blake, de 14 ani, în mai 2019. În aceeași lună, alături de complicele ei, Brandon Machin, de 37 de ani, membru al familiei, a plănuit și uciderea celorlaltor patru copii.

Complicele Brandon Machin nu a arătat niciun fel de regret în timpul procesului

Pe 24 mai, cei doi ucigași au anunțat poliția că celor doi copii li s-ar fi făcut rău. Adolescenții au fost duși la spital, unde au murit la scurt timp, la 12 minute unul față de celălalt.

Anchetatorii nu au dat nicio informație cu privire la felul în care au fost uciși cei doi copii.

În septembrie, Sarah Barrass a pledat vinovată pentru omor în cazul copiilor decedați și pentru conspirație la crimă în ceea ce-i privește pe ceilalți patru copii.

Judecătorul Jeremy Richardson le-a spus acuzaților, în timpul procesului, că niciun cuvânt nu poate reflecta ”enormitatea a ceea ce ați făcut”.

Sentința pentru cei doi ucigași va fi pronunțată în noiembrie. Aceștia riscă închisoarea pe viață.

Citeşte şi:

Misterioasa dispariție a Biancăi Bobu, portar al Naționalei de hochei. Antrenor: ”M-a sunat cu număr ascuns și părea că îi spune cineva ce să zică”

O tânără a fost răpită de pe stradă și dusă la Caracal de doi bărbați. Cum a fost salvată tânăra

Mihai Șora, prima reacție la controversele iscate de clipul pentru eMag: „Vom povesti pe îndelete despre vremurile de odinioară”

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia
GSP.RO

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize
HOROSCOP

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize