Mama lui John McCain, în vârstă de 106 ani, așteptată să participe la înmormântarea fiului ei

Mama lui John McCain (106 ani), Roberta McCain este așteptată să participe la înmormântarea fiului ei, mort la vârsta de 81 de ani. Ceremonia funerară se va desfășura în Maryland, la sfârșitul acestei săptămâni.

Roberta McCain, soția unui amiral al forțelor navale ale SUA, susține că John McCain obișnuia să o ofere drept exemplu pentru cum își vedea el viața, scrie Daily Mail. ”Vivacitatea ei este o forță a naturii”, obișnuia John McCain să spună despre mama lui.

Roberta l-a născut pe John McCain la vârsta de 23 de ani și a trăit alături de familia ei în Hawaii, Connecticut și Virginia. Ea s-a chinuit să îl crească pe John și pe frații lui în timp ce tatăl lor era plecat pe mare.

Senatorul de Arizona John McCain a murit după ce a fost diagnosticat în vara anului 2017 cu glioblasfom, o formă galopantă de cancer pe creier. Fostul candidat la alegerile prezidențiale din 2008 avea 81 de ani era considerat un erou al războiului din Vietnam, unde a fost prizonier timp de cinci ani.


CITEȘTE ȘI: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!


FOTO: EPA

Mai multe articole