Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mama unei fetițe de un an, o tânără din Buzău, s-a sinucis din cauza depresiei cu pastilele de inimă ale părinților| FOTO

Mama unei fetițe de un an, o tânără din Buzău, s-a sinucis din cauza depresiei cu pastilele de inimă ale părinților| FOTO

Depresia este o boală care ucide. O tânără de 22 de ani, din Buzău, mama unei fetițe de un an, s-a sinucis azi noapte, după ce a înghițit un pumn de pastile pentru afecțiuni cardiace ale mamei sale. Tânăra a fost găsită inconștientă, a fost dusă la spital, însă după câteva ore a decedat. Apropiații spun că Diana Merișan ar fi recurs la acest gest în urma unor certuri cu soțul său și că ar încercat și altă dată să-și ia viața. Apropiați ai fetei spun că aceasta suferea de depresie și în trecut fusese internată la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca.

De Cristina Sterian,

Femeia locuia în același bloc cu părinții ei pe care îi vizita frecvent. Așa s-a întâmplat și aseară. Tânăra a mers în apartamentul părinților, iar într-un moment de neatenție a acestora fata a luat pastilele de inimă ale mamei și s-a refugiat într-o cameră. Ea a fost găsită în jurul orei 22 00 de către unul dintre părinți. Fata leșinată, motiv pentru care oamenii șocați au sunat rapid după Ambulanță.

Tânăra a fost preluată în stare de inconștiență și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, unde a murit în scurt timp, în pofida tututor eforturilor făcute de medici.

Decesul tinerei a fost anunțat ulterior de către soțul său pe contul de Facebook al Dianei: ”Dumnezeu să te odihnească în pace, Doduțo, veșnic te voi iubi”, a scris pe Facebook soțul tinerei.

Surse din rândul cunoscuților spun că tânăra ar fi suferit de depresie, ea fiind internată și în trecut în Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca.

”Haideți să nu mai judecăm fără să știți ce s=a întâmplat! Să nu condamnăm pe nimeni pentru ce s-a întâmplat! S-a sinucis ea, așa se întîmplă când depresia nu este tratată!”, a scris o prietenă de-a Dianei pe Facebook în această dimineață.

Potrivit unor apropiați ai familiei, fata suferea de depresie și ar fi încercat și altă dată să își ia viața. Aceleași surse spun că tânăra mamă s-ar fi certat cu soțul său.

Diana avea o fetiță de un an care va crește de acum înainte fără mamă.