Mergi direct la conținut »
Marian Godină îi cere demisia lui Carmen Dan după moartea polițistului ucis în Timiș: „Oare viața unui polițist valorează mai puțin decât o vestă antiglonț dintre cele de mult promise?”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Marian Godină îi cere demisia lui Carmen Dan după moartea polițistului ucis în Timiș: „Oare viața unui polițist valorează mai puțin decât o vestă antiglonț dintre cele de mult promise?”

Marian Godină îi cere demisia lui Carmen Dan după moartea polițistului ucis în Timiș: „Oare viața unui polițist valorează mai puțin decât o vestă antiglonț dintre cele de mult promise?”

Marian Godină a avut o reacție dură după ce un polițist a fost împușcat mortal în misiune, de un bărbat dat în urmărire generală. Fostul polițist rutier, în prezent luptător SAS (Serviciul de Acțiuni Speciale) îi cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, căreia îi reproșează lipsa dotărilor din Poliție. „Oare viața unui polițist valorează mai puțin decât o vestă antiglonț dintre cele de mult promise?”, scrie Godină. 

Într-un text publicat pe blogul său, intitulat „Demisia!”, Marian Godină începe prin a face referire la cazul paramedicului SMURD filmat în timp ce lovea cu o bucată de parizer un pacient inconștient.

„Doamna Carmen Dan, amărâtul ăla de lovește cu parizerul un pacient, din poziția lui de paramedic se face de râs pe el. E un paramedic, el nu are funcție de conducere, nu ia decizii și nu reprezintă pe nimeni. Departe de mine să-i iau apărarea pentru gestul lui (…) Cum își permite un ministru să stabilească valoarea unui om, spunând că valorează mai puțin decât o rudă de parizer?”, a scris Godină, făcând referire la reacția ministrului de Interne, care a spus despre respectivul paramedic că „valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!”.

Fostul polițist face apoi referire la moartea polițistului împușcat în Timiș de un infractor dat în urmărire generală și îi reproșează ministrului faptul că oamenii legii pleacă în misiune fără dotările corespunzătoare.

„Astăzi, a murit un polițist, împușcat de un urmărit.

Doamna ministru, îmi permit să vă întreb, ce ați făcut dumneavoastră pentru acest minister de când îl conduceți? Știu că ați fost la câteva înmormântări de polițiști și după fiecare spuneați că veți schimba ceva.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Eu nu vă acuz de moartea vreunui polițist, probabil că azi s-ar fi întâmplat asta și cu alt ministru la conducere, dar vă mai întreb ceva:

Cam ce caută pe stradă, în anul 2019, un polițist îmbrăcat în pantaloni de stofă, cămașă, încălțat cu pantofi și purtând la brâu un pistol din anii 70? Ăstea sunt rămășițe ale fostului regim, atunci când milițianul nu era nevoit vreodată să alerge după careva și nimeni nu îi riposta. 

Cu toată pregătirea lui, un astfel de polițist nu are nicio șansă în fața unui infractor înarmat”, scrie Godină.

Citiți textul integral AICI.

Și Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, i-a transmis un mesaj dur ministrului de Interne, Carmen Dan, după ce un polițist din Timiș a fost ucis în misiune, împușcat mortal de un bărbat dat în urmărire generală.  În mesajul publicat pe Facebook, Berbeceanu a atacat-o pe Carmen Dan pentru faptul că polițiștii nu au primit dotările promise de ministru în urmă cu doi ani. Acesta susține că polițistul împușcat mortal nu avea echipament de protecție și nici nu era dotat cu pistolul de ultimă generație promis de ministru.

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»
Recomandări

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»

 

Polițistul Cristian Amariei, de 43 de ani, a fost ucis în misiune duminică, în localitatea Izvin din județul Timiș. Polițistul se afla în urmărirea suspectului la un filtru. Individul căutat a intrat într-o casă din localitatea Izvin, iar polițistul a intrat prin spatele casei, moment în care a fost împușcat de suspect, în zona pieptului și a gâtului.  A primit îngrijiri medicale la fața locului, dar a decedat în scurt timp.

Suspectul nu a fost prins, iar pentru prinderea lui au fost mobilizați sute de polițiști, câine de urmă și un elicopter MAI.

Foto: Facebook / Marian Godină

Close
Închide
  Close