Mergi direct la conținut »
FOTO | Mărturia unui criminal: "Mi-am înjunghiat sora de 17 ori pentru a o pedepsi pe mama"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Mărturia unui criminal: "Mi-am înjunghiat sora de 17 ori pentru a o pedepsi pe mama"

FOTO | Mărturia unui criminal: „Mi-am înjunghiat sora de 17 ori pentru a o pedepsi pe mama”

Paris Bennett, din Texas, SUA, are acum 25 de ani și se află după gratii. Când avea doar 13 ani, el a fost condamnat la 40 de ani de închisoare după ce și-a ucis cu sânge rece sora mai mică.

De Andreea Radu,

În cadrul unui documentar ITV, Bennett i-a dezvăluit jurnalistului Piers Morgan câteva detalii despre crima oribilă pe care a comis-o în adolescentă, potrivit mirror.co.uk.

Tânărul cu un coeficient de inteligență mult peste medie a pus la cale să-și ucidă sora de patru ani pentru a se răzbuna pe mama lui, Charity.

Inițial, tânărul plănuise să o ucidă pe femeie, dar s-a răzgândit când și-a dat seama că ar provoca o suferință mai mare dacă i-ar omorî fiica.

„Când eram mic, mi-am dat seama că lucrul cel mai devastator pentru o mamă este moartea unui copil. Eu am găsit o cale de a o face să-i piardă pe amândoi dintr-o lovitură”, a explicat criminalul. “O parte din mine o iubea pe sora mea, dar cealaltă parte, întunecată, rănită, suferise prea multă vreme”, a povestit Bennett.


Bennett în copilărie, lângă mama lui

Într-o zi în care părintele era la muncă, Paris și-a convins bona să plece acasă, apoi a intrat în dormitorul surioarei, care dormea, și a început să o lovească și să încerce să o sufoce, după care a înjunghiat-o de 17 ori cu un cuțit de bucătărie.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

La un moment dat, în timp ce era deja la închisoare, Paris a mărturisit că avea gânduri criminale de când avea 8 ani. Medicii l-au declarat psihopat și cred că, dacă va fi eliberat, tânărul va ucide din nou.


Bennett a fost condamnat la 40 de ani de închisoare

Până și mama lui Bennett, Charity, a mărturisit că deși l-a iertat pentru cele întâmplate și îl vizitează regulat în închisoare, îi este teamă de posibilitatea ca fiul ei să fie eliberat.

Potrivit femeii, tânărul ar reprezenta o amenințare atât pentru ea, cât și pentru Phoenix, al treilea copil care s-a născut cu 6 ani în urmă.


Povestea spusă „fără teamă sau favoruri” a familiei de români cu care The New York Times a lovit în Trump. Tatăl lui “Baby Constantin” are două condamnări în Franța și este cercetat pentru violență într-un dosar penal la Râmnicu-Vâlcea. Mama a spus că a fost sterilizată forțat în România, deși cererea scrisă cu mâna ei e la Spitalul Județean


Close
Închide
  Close