Mergi direct la conținut »
Mașină de serviciu destinată pădurarilor din Argeș, dar folosită de soția unui șef. Cine este șoferița din imagine
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mașină de serviciu destinată pădurarilor din Argeș, dar folosită de soția unui șef. Cine este șoferița din imagine

Mașină de serviciu destinată pădurarilor din Argeș, dar folosită de soția unui șef. Cine este șoferița din imagine

Mașinile noi ale companiei Romsilva din județul Argeș au ajuns în folosința șefilor și a soțiilor acestora și nu la pădurari pentru a combate furturile de lemne, arată publicația Jurnalul de Argeș.

De Mihai Niculescu,

Parcul auto al Direcției Silvice Argeș a fost înnoit în anul 2018, iar mașinile, fie ele cele vechi sau cele noi, ar fi trebuit să ajungă la ocoalele silvice, relatează jurnaluldearges.ro.

„Așa că hoții se duc la furat cu jeep-ul, iar pădurarii se uită lung, pentru că mașinile sunt folosite la centru, la Pitești, adică. Cum și în ce scop, asta numai ei știu. Și cine o mai vrea să afle…” au scris jurnaliștii argeșeni.

Potrivit sursei citate, în mai multe imagini apare, de exemplu, Alina Chiriloiu, soția șefului Direcției Silvice Argeș, la volanul mașinii de serviciu, pe sens interzis, la intrarea în Ocolul Silvic Pitești. Femeia lucrează acolo și, în plus, mai sunt și fotografii cu aceeași mașină de serviciu ieșind de pe Aleea Pădurii din Trivale, strada pe care locuiește familia Chiriloiu!

Imaginile au fost filmate de jurnaliștii de la epitesti.ro.

Sursa foto: jurnaluldearges.ro

Close
Închide
  Close