O mașină a Poliției a fost implicată, marți, într-un accident pe strada 1 Mai din Capitală

Autospecială de Poliție, implicată într-un accident în județul Galați.Trei femei care erau duse la audieri au fost rănite

O mașină a Poliției a fost implicată într-un accident pe strada 1 Mai din Capitală, în seara zilei de marți, 14 august. Autospeciala aparține Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Din primele informații, oferite de Poliția Capitalei, un conducător auto de 61 ani ar fi ieșit din curtea unei societăți comerciale și nu a acordat prioritate autospecialei de poliție, care se deplasa pe artera menționată.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a pasagerului din autospecială, care a fost transportat la spital pentru o evaluare medicală amănunțită.

Din evenimentul rutier a rezultat și avarierea unui alt autoturism care se afla parcat. Ambii conducători auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0 (zero).

La începutul acestei luni, o mașină de Poliție a accidentat o femeie pe Șoseaua Olteniței din București. Victima de 66 de ani ar fi traversat strada neregulamentar.

  • FOTO – Arhivă

Citește și: VIDEO/ 'Golanii' noii generații. Fiul unui bărbat ucis la Revoluția din 89 participă la protestele din Piața Victoriei

Editorial de Claudiu Săftoiu. Anul Centenar al Marii Uniri – scuipat 'patriotic' cu gaze lacrimogene

EXCLUSIV/ Momentul în care jandarmerița bătută este scoasă din mulțime și merge singură. 'Fraților, unde dracu m-ați dus!' – VIDEO


Mai multe articole