Duminica, in prima zi de Paste, fabrica de panificatie „Spicul” a prezentat intregii tari, prin intermediul emisiunii „Bun de Tipar” (Romania 1), cel mai mare cozonac din lume. Megacozonacul a fost deja propus pentru celebra Carte a Recordurilor, la categoria „recorduri gastronomice”. El va fi donat in urmatoarele zile Caminului de copii din Gradinari (Giurgiu). Producerea desertului gigant a necesitat nu mai putin de 8.000 de oua, 250 kg de zahar, 250 kg de faina si 50 kg de grasimi. Greutatea totala a megacozonacului, pentru prepararea caruia au muncit foc – continuu 50 de persoane mai mult de zece ore, depaseste cu putin de 800 de kilograme.

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor