De Cătălin Schipor,

UPDATE 15:30: Trei adulţi şi un minor au fost răniți în accidentul de microbuz produs în afara satului tulcean Ostrov. Aceștia au fost internați la Spitalul Județean de Urgență din Tulcea pentru îngrijiri medicale, a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu, pentru Agerpres.

Potrivit sursei citate, minorul, în vârstă de 15 ani, şi un bărbat, de 50 de ani, prezintă traumatisme la membrele superioare, un alt bărbat are fractură de claviculă, iar un tânăr de 21 de ani a fost internat cu un traumatism cranio-cerebral deschis minor.

A cincea persoană rănită în accident a refuzat să fie transportată la spital, a precizat directorul SJA Tulcea.


Știrea inițială

Deocamdată nu se cunoaște numărul exact al persoanelor care se aflau în microbuzul implicat în accidentul produs în județul Tulcea.

În urma unui apel prin număr 112, a fost anunţat un accident rutier pe DJ 222F, Ostrov-Daeni, judeţul Tulcea, în care un microbuz cu persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Având în vedere posibilitatea unui număr mare de ocupanţi, încă de la primirea apelului ISU Tulcea a activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale de la nivelul întregului judeţ la locul accidentului.

ISU Tulcea

La fața locului au fost trimite mai multe echipaje de descarcerare, două echipaje de prim-ajutor SMURD, două ambulanţe SAJ şi elicopterul SMURD.

Citeşte şi:

Părinții Alexandrei Măceșanu nu vor daune morale: „Nu punem preţ pe viaţa Alexandrei”

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă