Mergi direct la conținut »
Mihai Constantinescu a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mihai Constantinescu a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar

Mihai Constantinescu a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar

Mihai Constantinescu este condus astăzi pe ultimul drum. Regretatul interpret de muzică ușoară este înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar.

De Daria Maria Diaconu,

UPDATE, ora 16:15 – Ceremonia de înmormântare cu onoruri militare a artistului s-a încheiat la Cimitirul Ghencea Militar.

Zeci de persoane, vedete și oameni simpli care au iubit muzica lui Mihai Constantinescu, și-au luat rămas bun de la cântăreț.

UPDATE, ora 15:17 – Slujba de înmormântare de la biserică s-a încheiat. La ieșirea din biserică, artistul Aurel Moga i-a cărat crucea.

Sicriul artistului este dus spre cimitir de soldați, artistul urmând să fie înmormântat cu onoruri militare.

UPDATE, ora 13:43 – La slujba de la biserică s-a adunat foarte multă lume, toți cei prezenți fiind profund marcați de dispariția celui care a fost Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din generația de aur a muzicii ușoare românești.

Adrian Daminescu

UPDATE, ora 12:50 – În ziua în care Mihai Constantinescu urmează să fie înmormântat, la biserica unde este depus trupul neînsuflețit al artistului au venit numeroase persoane , de la vedete, la oameni obișnuiți, care i-au adus un ultim omagiu. la biserică s-a aflat și fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela, care este marcată de durere.

Anunțul procurorilor despre doctorii care l-au ținut pe Daniel Chițoiu internat după ce a ucis doi bătrâni
Recomandări

Anunțul procurorilor despre doctorii care l-au ținut pe Daniel Chițoiu internat după ce a ucis doi bătrâni

 

Printre vedetele care au venit să-i aducă un ultim omagiul artistului s-au numărat Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu, dar și Keo, Adrian Romcescu, medicul oftalmolog Monica Pop, cântărețul Adrian Daminescu, realizatorul radio Titus Andrei și Bogdan Vlădău. Îndurerat, Keo i-a adus o coroană de flori celui care a fost și nașul fetiței sale.

La slujba religioasă au participat și Horia Moculescu, Marius Țeicu, Silvia Dumitrescu și Giulia Anghelescu.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al îndrăgitului interpret a fost depus miercuri, la ora 15:00, la Biserica Sfânta Parascheva din București, unde artiști, apropiați și fani i-au putut aduce un ultim omagiu.

Simona Secrier, soția regreatului artist, a fost cea care s-a ocupat de pregătirile pentru funeralii.

Interpretul de muzică ușoară Mihai Constantinescu a murit marți, 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani. Acesta era internat la Spitalul Floreasca din luna mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

FOTO: Vlad Chirea

Close
Închide
  Close