De Adrian Ilie,

La postarea sa, a atașat și o imagine (foto) cu Regele Nopții, conducătorul oștirii celor morți, din celebrul serial.

”Nu e deloc o glumă. Îi putem opri doar dacă vom fi uniți la votul din noiembrie! Pensionari, medici, profesori, polițiști, militari, IT-iști, constructori, fermieri, angajați la stat sau la privat, în mediul rural sau urban… Pregătiți-vă! Winter is coming!”, a scris Mihai Fifor după ce a prezentat măsurile pe care le-ar urzi cei din opoziție.

Astfel, potrivit vicepremierului Fifor, PNL ar intenționa să adopte următoatele măsuri: ”1 din 3 bugetari rămâne pe drumuri, cresc impozitelor pe salarii (inclusiv la privat, inclusiv la IT-isti!), stop creșterilor de pensii prevăzute în lege, se șterg de pe hartă județele și 2.000 de comune. Nu m-a contrazis nimeni.”

Și USR-ul este inclus în profețiile lui Fifor. ”Mâniosul Andrei Caramitru, propus tot la Finanțe, anunță și el concedieri masive la stat, dar și fabricarea de dosare pentru DNA pentru toți bugetarii, așa… ca să nu mai miște nimeni în front!”, a afirmat social-democratul.

Citeşte şi:

UPDATE | Moţiunea de cenzură, citită în Parlament, cu sala aproape goală şi în absenţa premierului Viorica Dăncilă şi a miniştrilor

Cine sunt parlamentarii PSD care au „trădat”. Paul Stănescu şi liderul senatorilor PSD, printre cei care au fost în sală, dar nu şi-au exprimat votul

UPDATE. Moţiunea de cenzură se va vota joia viitoare. Opoziţia, victorie în faţa PSD. Ciolacu: „Matematic, s-a pierdut majoritatea!”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase