Moment emoționant! Fiica lui Chris Cornell le-a adus un omagiu tatălui și solistului Linkin Park | VIDEO

04 august 2017 20:34

Moment emoționant la emisiunea Good Morning America. Fiica lui Chris Cornell, în vârstă de 12 ani, le-a adus un omagiu tatălui ei și prietenului acestuia, solistul Linkin Park, care s-a sinucis în urmă cu aproape două săptămâni. Toni Cornell a cântat melodia „Hallelujah”, alături de formația One Republic, iar cei prezenți au fost emoționați până la lacrimi.

Toni Cornnel a cântat melodia pe care Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a interpretat-o la înmormântarea lui Chris Cornell, cei doi fiind prieteni apropiați.

„Este o onoare să cânt acest cântec pentru tatăl meu și pentru Chester”, a afirmat Toni. Ea a cântat alături de One Republic exact în ziua care trupa Linkin Park trebuia să fie invitată în emisiune, însă această apariția a fost anulată după ce Chester s-a sinucis, exact în ziua în care Chris Cornell, liderul trupei Soundgarden, ar fi împlinit 53 de ani.

Solistul Linkin Park a fost găsit spânzurat în locuința sa, în urmă cu două săptămâni. Moartea sa a șocat fanii din întreaga lume, precum și pe cei care și-au amintit că au crescut cu muzica trupei. Acum, formația a doborât un record deținut de David Bowie, fiind prezentă cu 23 de piese în topul Billboard Hot Rock Songs. Britanicul David Bowie deţinea recordul celor mai multe piese în clasament – 21 – după ce a murit, în ianuarie 2016.

Cel mai important loc ocupat de o piesă Linkin Park este cel secund, pe care se află „Numb”. Pe locurile al treilea şi al patrulea se află „In the end”, respectiv „Heavy”.


Citește și: A învățat pe câmp, cu vitele la păscut, pentru a intra primul la Academia Forțelor Aeriene


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro